Jak RYCHLE shodit břicho?

Ahoj holky,
nemáte nějaký osvědčený recept na to, jak rychle, opravdu RYCHLE shodit na břiše? Jinde si myslím nějak nepotřebuji, ledatak zpevnit, ale to je na delší dobu.. Jedu ve středu k moři
Vím, že je to brzo, ale ono i kilo udělá hodně
. Nechci se trápit s nějakýma dietama, protože to stejně nevydržím.. Jsem schopná se trochu omezit, ale víc ne
.. Plus jakýkoli účinný cvik nebo něco
. Poraďte mi prosím!
)
Děkujuu!!

A neudělají mi jen efekt zpevnění? Protože to zrovna nepotřebuju
Potřebuju, aby to prostě nějak trochu spadlo, jak když máte třeba žaludeční problémy a dva dny nejíte
) Nečekala jsem, že někam už teď pojedeme a plánovala jsem si prázdniny jako velkou hubnoucí kůru, ale co teď ![]()

Mně na hubnutí pomáhá když jsem ve stresu. Po rozchodu s přítelem jsem 3 dny jen ležela v posteli, brečela a neměla chut vůbec na nic... a za 3 dny byly dole 4 kila ![]()

sedylehy zpevňují, ale dohromady se skokama přes švihadlo například mají i efekt hubnutí ![]()

Mně taky pomáhají sedy lehy, různé kombinace s rotacemi na přímé i šikmé svaly břišní. Vždycky před snídaní třeba deset minut a pak i během dne, když je čas... Výsledky byly vidět třeba o týdnu. Dřív jsem dělala břišní tance a to bylo taky fajn, nezdá se to, ale je to makačka ![]()

od ted až do konce dovolené nežer, a máš to.. (jo vím, jsem hnusná, ale na tohle nemám prostě slov, tak pardon)

jo to zabírá určitě
akorát mám problém, že se mi dělají hrozně velké svaly na lýtkách a vypadám pak jak kulturistka
a to vylezou i třeba po třech dnech běhání.. hrůza... možná plavání? Taky by možná šlo, ne?

Na břicho údajně zabírá pouze aerobní cvičení, co mi povídala kamarádka, co má kurz fitness trenéra. Posilování ve formě sedů lehů bych řekla, že je člověk sval posílí, ale primárně ho to nezbaví špeků. Taky bych potřebovala zhubnout, a taky rychle, ale nic než běhání, aerobic apod prostě asi vážně nefunguje. když nepočítám drastickou hladovku.

Sedy lehy Ti zhubnout břicho nepomůžou. Jak říká acme, k hubnutí je třeba aerobní cvičení, takže běhat, jezdit ne kole (nebo aspoň rotoped), plavání, i když u toho se říká, že když ho provozuješ dlouhodobě, má to spíš opačný efekt, jelikož tělo si začne ukládat tuky kvůli izolaci.
Jinak, k zefektivnění hubnutí u běhu nebo kola můžeš zkusit ještě zapojit hubnoucí pás (viz. třeba tady: http://www.mma-shop.cz/fitness/fitness-pomucky-pro-muze-i-zeny/pomucky-pro-podporu-hubnuti/hubnouci-pas-.html)
+ Dál pak různý spalovače atd. , ale to už záleží na Tobě, jak moc takovým věcem fandíš.
++ Rada typu "nežer" je největší nesmysl, co Ti může kdo říct. Jíst máš naopak pravidelně a často, abys nastartovala metabolizmus a tělo začalo rychleji spalovat. Takže na slečny, co Ti takovou krávovinu "poradí", vůbec neber ohled.

abys zhubla, musis se hodne hybat, jenom posilovani nestaci... doporucuju cviceni Jillian Michaels, cvici se to doma, trva to tak prumerne pul hodky, najdes to na ulozto nebo na youtube a stridaji se tam rychle pasaze s pomalymi... do stredy nevim jaky to bude mit ucinek, ale ja cvicila program 30day shred a po mesici jsem byla viditelne zpevnena a nejvic to bylo videt na brise, kde zmizel i nejaky ten spicek... vic si o tom precti tady... ![]()
http://freshlili.blogspot.cz/2012/01/funguje-jillian-michaels-30-day-shred.html
http://freshlili.blogspot.cz/2012/02/pekac-buchet-s-jillian-michaels.html
myslim, ze je to idelani kombinace, ale teda tri dny pred dovolenou to zacit resit...

Docela mě zaráží, že tu všichni radí jak to zhubnout, co cvičit, jak nejíst, a nikdo se nepozastaví nad tím, proč chce slečna vůbec hubnout. Neblázni, přece se nebudeš stresovat kvůli tomu že máš trochu břicho? Přítel tě stejně zná a má tě rád takovou jaká jsi, ostatní lidi ti můžou být buřt a hlavně... lidi tě vnímají tak, jak se vnímáš sama, takže místo hubnutí na poslední chvíli si radši dovolenou užij, usmívej se na všechny strany a uvidíš, že si nikdo břicha ani nevšimne.