Celkem: 31 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj holky,

nemáte nějaký osvědčený recept na to, jak rychle, opravdu RYCHLE shodit na břiše? Jinde si myslím nějak nepotřebuji, ledatak zpevnit, ale to je na delší dobu.. Jedu ve středu k moři Široký úsměv Vím, že je to brzo, ale ono i kilo udělá hodně Úsměv. Nechci se trápit s nějakýma dietama, protože to stejně nevydržím.. Jsem schopná se trochu omezit, ale víc ne Široký úsměv.. Plus jakýkoli účinný cvik nebo něco Úsměv. Poraďte mi prosím! Úsměv)

Děkujuu!!

Sedy-lehy hodně pomáhají Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 09:27, (náhled)

A neudělají mi jen efekt zpevnění? Protože to zrovna nepotřebuju Úsměv Potřebuju, aby to prostě nějak trochu spadlo, jak když máte třeba žaludeční problémy a dva dny nejíte Úsměv) Nečekala jsem, že někam už teď pojedeme a plánovala jsem si prázdniny jako velkou hubnoucí kůru, ale co teď Široký úsměv

žádná fotka

Mně na hubnutí pomáhá když jsem ve stresu. Po rozchodu s přítelem jsem 3 dny jen ležela v posteli, brečela a neměla chut vůbec na nic... a za 3 dny byly dole 4 kila Široký úsměv

sedylehy zpevňují, ale dohromady se skokama přes švihadlo například mají i efekt hubnutí Úsměv

žádná fotka

Mně taky pomáhají sedy lehy, různé kombinace s rotacemi na přímé i šikmé svaly břišní. Vždycky před snídaní třeba deset minut a pak i během dne, když je čas... Výsledky byly vidět třeba o týdnu. Dřív jsem dělala břišní tance a to bylo taky fajn, nezdá se to, ale je to makačka Úsměv

žádná fotka

od ted až do konce dovolené nežer, a máš to.. (jo vím, jsem hnusná, ale na tohle nemám prostě slov, tak pardon)

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 09:34, (náhled)

noo tak jelikož jedeme spolu, tak by to asi nebyla ta správná volba Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 09:36, (náhled)

nejsi hnusná Mrknání je to ta nejefektivnější věc, ale nechci si ničit zdraví kvůli týdnu dovolené... To si radši nechám na břiše nějakej ten špíček..

žádná fotka

doporučuju kardio...nejlepší běhat Úsměv)

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 09:47, (náhled)

jo to zabírá určitě Úsměv akorát mám problém, že se mi dělají hrozně velké svaly na lýtkách a vypadám pak jak kulturistka Široký úsměv a to vylezou i třeba po třech dnech běhání.. hrůza... možná plavání? Taky by možná šlo, ne?

žádná fotka

plaváním zpevníš celý tělo, ale nevim jestli zabírá na břicho...ale určitě je to dobrý nápad Úsměv)

žádná fotka

Na břicho údajně zabírá pouze aerobní cvičení, co mi povídala kamarádka, co má kurz fitness trenéra. Posilování ve formě sedů lehů bych řekla, že je člověk sval posílí, ale primárně ho to nezbaví špeků. Taky bych potřebovala zhubnout, a taky rychle, ale nic než běhání, aerobic apod prostě asi vážně nefunguje. když nepočítám drastickou hladovku.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 10:17, (náhled)

tak v tom případě budu asi muset obětovat svaly na nohách a budu každý den běhat a uvidím Úsměv

žádná fotka

No, celkově nejvíc pomáhá ze 70% strava, cvičení zredukuje zbylých 30%... ale ten běh bych doporučila, tím jdou dolů i boky

žádná fotka

Sedy lehy Ti zhubnout břicho nepomůžou. Jak říká acme, k hubnutí je třeba aerobní cvičení, takže běhat, jezdit ne kole (nebo aspoň rotoped), plavání, i když u toho se říká, že když ho provozuješ dlouhodobě, má to spíš opačný efekt, jelikož tělo si začne ukládat tuky kvůli izolaci.
Jinak, k zefektivnění hubnutí u běhu nebo kola můžeš zkusit ještě zapojit hubnoucí pás (viz. třeba tady: http://www.mma-shop.cz/fitness/fitness-pomucky-pro-muze-i-zeny/pomucky-pro-podporu-hubnuti/hubnouci-pas-.html)
+ Dál pak různý spalovače atd. , ale to už záleží na Tobě, jak moc takovým věcem fandíš.

++ Rada typu "nežer" je největší nesmysl, co Ti může kdo říct. Jíst máš naopak pravidelně a často, abys nastartovala metabolizmus a tělo začalo rychleji spalovat. Takže na slečny, co Ti takovou krávovinu "poradí", vůbec neber ohled.

žádná fotka

abys zhubla, musis se hodne hybat, jenom posilovani nestaci... doporucuju cviceni Jillian Michaels, cvici se to doma, trva to tak prumerne pul hodky, najdes to na ulozto nebo na youtube a stridaji se tam rychle pasaze s pomalymi... do stredy nevim jaky to bude mit ucinek, ale ja cvicila program 30day shred a po mesici jsem byla viditelne zpevnena a nejvic to bylo videt na brise, kde zmizel i nejaky ten spicek... vic si o tom precti tady... Úsměv

http://freshlili.blogspot.cz/2012/01/funguje-jillian-michaels-30-day-shred.html
http://freshlili.blogspot.cz/2012/02/pekac-buchet-s-jillian-michaels.html

myslim, ze je to idelani kombinace, ale teda tri dny pred dovolenou to zacit resit...

žádná fotka

Holky a poradíte jak nejlíp shodit 10 kilo ? klidně i za delší dobu, nespěchám na to, chci to pomalinku dát dolů ale účinně. Je tu někdo kdo shodil třeba tolik kilo ? A poradil by ? Úsměv děkuji

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 10:58, (náhled)

Docela mě zaráží, že tu všichni radí jak to zhubnout, co cvičit, jak nejíst, a nikdo se nepozastaví nad tím, proč chce slečna vůbec hubnout. Neblázni, přece se nebudeš stresovat kvůli tomu že máš trochu břicho? Přítel tě stejně zná a má tě rád takovou jaká jsi, ostatní lidi ti můžou být buřt a hlavně... lidi tě vnímají tak, jak se vnímáš sama, takže místo hubnutí na poslední chvíli si radši dovolenou užij, usmívej se na všechny strany a uvidíš, že si nikdo břicha ani nevšimne.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 11:12, (náhled)

no já jsem se dozvěděla že jedu až včera,víš? Úsměv a jedeme ve středu, takže mám ještě 5 dní Široký úsměv

Celkem: 31 , Předmětů na stránce: 20 50 100