Celkem: 465 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahojda holky, ráda bych vyzkoušela novou kosmetiku a podobně. Zajímá mě, kde posílají vzorečky zdarma? Prosím zasílejte ověřené odkazy. Úsměv Mě poslali vzorečky: Nivea, O.B., eucerin... Úsměv

Tak piště odkazy kde dávají vzorečky zdarma. Úsměv

žádná fotka

Můžu se zeptat, jak si ty vzorečky získala? Normálně napsala na jejich mail nebo jak ? Úsměv

žádná fotka

ForLife, poslali mi malé tubičky s krémy a make-upem Mrknání

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 17:16, (náhled)

Na OB už sem slečna dávala odkaz a na ostatní jsem napsala, že bych ráda vyzkoušela jejich kosmetiku. Úsměv

žádná fotka

Vichy Úsměv

žádná fotka

Hustý a to ti jen tak pošlou balíček s testerama? :O nebo jak to funguje, kam musim napsat atd? Úsměv

žádná fotka

Tady je odkaz na to FORLIFE jak psala delins. Úsměv
http://www.forlife.cz/zaslani-vzorku-zdarma

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 17:23, (náhled)

Ano, ano zcela zdarma Ti pošlou obálku se vzorečky. Úsměv Někde mají přímo formulář na zaslání vzorečků. Úsměv Třeba do Nivei napiš že bys ráda zkusila jejich kosmetiku, než si jejich výrobek zakoupíš. Úsměv Dobré je napsat tip pleti a vlasů. Úsměv

žádná fotka

Jé to je dobrý? A to u toho jak píšeš o své pleti a že bys ráda vzorky napíšeš i adresu??

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 17:35, (náhled)

Buďto rovnou adresu nebo oni Tě vyzvou. Úsměv

žádná fotka

Tak jsem vyplnila ty forlife a ob jsem zvědavá jestli něco pošlou Úsměv A vzorečky vůní asi nikde neposílaj co zdarma

žádná fotka

Já jsem si teda "objednávala" vzorečky z Forlife a ještě nepřišli. smutně se usmívá Čekám už týden. Jak dlouho jste čekali vy? Úsměv

žádná fotka

O těch s vůní nevím. Úsměv Na Forlife jsem šla dneska, takže nevím. Úsměv Ale celkově to trvalo vždy déle. Úsměv Nejsou povinni spěchat. Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 17:39, (náhled)

Mně přišly cca za 14 dní, kamarádce až tak za měsíc. Já už na to skoro zapomněla a pak jsem měla překvápko Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 17:39, (náhled)

Přišel mi vzorek Hugo Boss, ale už nevím, odkud. Ale byla to jenom pohlednice jako např. u Bruno Banani ( http://www.brunobanani-club.com/webappeal/cz/freesample )

žádná fotka

Taky jsem si objednala ty tampony a až sem na to uplně zapoměla. Asi po měsíci -dvou.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 17:51, (náhled)

Děkujeme za tip... Mrknání

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 18:04, (náhled)

Jé, to mě taky mohlo napadnout Úsměv Široký úsměv

Celkem: 465 , Předmětů na stránce: 20 50 100