Strasne me stvou napodobeniny parfemu!

Co se to deje se svetem ? Kde koliv na bosi nebo aukru uz clovek nemuze nikomu verit co se tyce parfemu. Vsude prodavaji napodobeniny chanelu a versace a dior parfemu !!! I flakon je vymakanej jak original ! A dokonce jsem videla uz i kosmetiku od chanelu !!! Krabicky vsechno napodobeniny!!! To snad neni mozny . Nikomu se neda uz verit

nedá se nic dělat, když žijeme ve světě plagiátorství
někdo je naopak třeba vděčný, i když je to napodobenina, že si může koupit za levno .. já třeba nechápu cikánky co chodí po parkovištích a nádražích, a rozdávají 1 zaplatíš+2 zdarma... člověk vytáhne peněženku a jsou pryč i s ní.. ráda si za kvalitu připlatím, lepší než mít šunt ![]()

Ať si lidi klidně napodobeniny prodávají, ovšem za zlomek ceny originálu a ne že bude někdo vydělávat na tom, že koupí napodobeninu za kilo a prodá ji za 7stovek:-/
A to samé u dalších napodobenin, ať je jasně napsané prodám neoriginální tričko, kabelku - ono to kupujícího najde, ale co mě dokáže vytočit jsou prodávající, co prodávají/draží od Hermes Berkin, tvrdí o ní, že je originál, přitom je jasné, že to originál být nemůže, když čekací doba je cca 2roky a stojí...hoooodně![]()

Naučila jsem si kupovat jednou za čas, když letím na dovolenou kvalitní parfém. Sice za něj dám 3/4 tisíce, ale flakon mi vydrží klidně i 3 roky a hlavně pokud se s ním ráno navoním, mám jistotu, že ještě večer bude vůně stejně intenzivní, a ne jako u shitů z dm drogérky za 3 kila, kterého na sebe nalejete půlku lahvičky, ale za dvě hodiny už neni cítit nic.

Ja sem hledala na bazosi chanel madmoiselle a naslo mi ich tolik !!! Za 800k 50ml !!! Zos mi bylo hned podezrele . Pan byl z brna ale osobni predani nepripadalo do uvahy. Usoudila jsem ze to je taky napodobenina. Nebo ray ban brile za 500... A vsude pisou ze original