Celkem: 29 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahojky holky, potřebovala bych poraditÚsměv Ráda bych měla červené vlasy, ale ne do vínova a ani ne do moc tmava, problém je, že mám spíš střední hnědou barvu přírodních vlasů a hodně barev je na o něco světlejší vlasy a nebo prostě chytnou do tmava.. Nevíte o nějaké barvě, která je i na tmavších vlasech pěkně červená?Úsměv Nechci mít úplně tmavě vínovou hlavu:/ Díky za tipyÚsměv

žádná fotka

Děkuji moc, ani jsem nevěděla že taková barva existujeÚsměv Ještě jednou díkyÚsměv

žádná fotka

Nemáš vůbec zač Mrknání

žádná fotka

Já si koupila v kadeřnických potřebách peroxid 9% v balzámu plus červenej prášek vyšlo mě to asi na 60 kč a červená byla opravdu červená. Tuším že se to dá koupit i v drogerce ale spíš takový ty zapadlejší typu jasmín atd.

žádná fotka

Tahle palettka se ale už nevyrábí Mrknání smutně se usmívá

žádná fotka

No taky teď studuju web a nikde nicsmutně se usmívá Toho peroxidu s práškem se trošku bojím,, abych to nezkazilaŠiroký úsměv

žádná fotka

já jsem taky chtěla červenou, na své čokoládové vlasy..výsledek, že to vůbec nechytlo. Pak jsem s tim byla u kadeřnice a ta mi to musela odbarvit a na to teprve tu červenou. Takže, jestli nemáš světlé vlasy musíš barvu nejdřív stáhnout, jak říkala saska11-ten peroxid. Ale zase mám tak zničené vlasy, že toho lituju a už bych to nikdy neudělala :-)

žádná fotka

já mám od Wellatonu tu pěnovou barvu, odstín Volcanic Red, snadno se nanáší, barva je připravená během chvilky, jen mě vždycky dost štípou oči Úsměv
navíc, mám vlasy pod prsa a stačí mi jedno balení Úsměv

žádná fotka

Taky bych chtěla červené vlasy, ale mám aspoň odlesky a nádech od henny. Chtěla jsem vyzkoušet chem. barvu, ale raději mít přirozeně vypadají barvy, ne jako helmu.. Úsměv a krásné zdravé.. a ne pořád dobarvovat.. Úsměv)

žádná fotka

Ted jsem byla u kadeřnice a mám tam jen odlesky, což mě mrzí, chtěla bych takovou tu pěknou vínově červenou, nic křiklavého ale ani nic nevýrazného Široký úsměv asi to bude peklo chytit odstín kord na tmavý vlásky smutně se usmívá(

žádná fotka

Radiance od Palette byla nejlepší, jak píše Sedis. Bohužel ji už vloni stáhli z prodeje a nevím, jestli se dá vůbec ještě někdě sehnat. Viděla jsem ji u jedné slečny tady na votoč, ale co vím, byla stažena z důvodu nějakých rizikových chemikálií - neprošla kontrolou. Dokonce i zesvětlující řadu Luminence zrušili. Psala jsem přímo do Palette, protože to byla jediná barva, která dokázala z mých tmavých vlasů udělat ohnivou, ale odpověděli mi jen suše, bez jakýchkoli bližších informací. Snad prý si vyberu nějaký jiný odstín z jejich nabídky haha. Mimochodem po téměř dvouletém užívání této barvy mi začaly vlasy šedivět (jestli je to vážně způsobeno tím, už asi nezjistím).
Za život jsem zkusila už vážně všechno a pokud Vám Vaše kadeřnice radí stáhnout na blond a teprve potom obarvit, pak bych pochybovala o její profesionalitě, protože by měla především usilovat o zdraví Vašich vlasů a ne jejich totální zničení. Absolvovala jsem to všehovšudy dvakrát a vlasy na odpis. Je to to nejhorší, co může člověk s tmavými vlasy udělat, nehledě na to, že ta rudá se během dvou týdnů vymyje do oranžové a barvit se co 14 dní není úplně praktické a hlavně další ničení. Odrůstaly mi 5 let.
Moje rada je, najít si kadeřnictví s kosmetikou Matrix, to je opravdu jediná barva, která na mých tmavých vlasech docílí červenou bez předchozího zesvětlení a neničí vlasy. Chodím teď ke své kadeřnici už rok a nemůžu si tyhle barvy vynachválit, vlasy jsou krásně lesklé jako už dlouho ne, teď jsem sice přešla spíš na zrzavou, ale kdykoli chci oživit, jsem jak rudá záře nad obzorem Úsměv

žádná fotka

barvim si vlasy na červeno hodně dlouho a jediná co je fakt pěkná je od palete jahodová smoothie http://zena-in.cz/media/2011/05/17/pal2.jpg vy\padá na hlavě mnohem líp a červeněji než na krabičce Úsměv

žádná fotka

Vždycky jsem myslela, že když má někdo hnědý vlasy, tak je musí nejdřív odbarvit, aby mu chytla ta skvělá červená... Když jsem se o ní pokoušela, měla jsem je odbarvené do takové zrzavo-blond a stejně mi nechytla sytá červená. Zkurvilo mi to vlasy a nic z toho Široký úsměv Ale pokud to někomu opravdu jde, tak závist Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 06.06.2012 16:38, (náhled)

pokud mas tmave hnedou barvu tak se ty vlasy musi necim zesvetli -> peroxid. Samozrejme nerikam odbarvit na bilo, ale proste v tom procesu barveni ten peroxid bude, jinak ti to nikdy nemuze chytnout....

žádná fotka

Feria od Loreal Paris. Používám Mangovou, taková oranžová, mají ale víc odstínů, a teda musím uznat že to na té hlavě drží jak ďas Široký úsměv V DM ji mají za 199, ale popkud máš zákaznickou kartu, vyjeď si slevovou knížku, tam je joker na 25% a vyjde tě to na 140. S tím, že ta barva fakt drží a nesmyje se po druhém umytí jak to většinou barvy dělají. Úsměv

žádná fotka

Už nějaký ten rok toužím po červených vlasech, a pořád nic...Svoje mám tmavě hnědé. Nedávno mi kámoška barvila vlasy doma, i s peroxidem a chytly mi do oranžova...Tak právě teď přemýšlím, zda si mám koupit červenou a hodit to na to, s tím, že to teď snad lépe chytne...nebo se na všechno vykašlat a jít holičce na svou původní tmavě hnědou a být bez starostí...co myslíte?

žádná fotka

Jo, teď vypadám jako typická paprika, ale chci být chilli paprička :-D

žádná fotka

leada: ano, ale barva, která má zesvětlující složku obsaženou a odbarvuje a barví v jednom kroku je daleko šetrnější než klasický zesvětlovač Mrknání

Celkem: 29 , Předmětů na stránce: 20 50 100