opravdu červené vlasy?

Ahojky holky, potřebovala bych poradit
Ráda bych měla červené vlasy, ale ne do vínova a ani ne do moc tmava, problém je, že mám spíš střední hnědou barvu přírodních vlasů a hodně barev je na o něco světlejší vlasy a nebo prostě chytnou do tmava.. Nevíte o nějaké barvě, která je i na tmavších vlasech pěkně červená?
Nechci mít úplně tmavě vínovou hlavu:/ Díky za tipy![]()

já jsem taky chtěla červenou, na své čokoládové vlasy..výsledek, že to vůbec nechytlo. Pak jsem s tim byla u kadeřnice a ta mi to musela odbarvit a na to teprve tu červenou. Takže, jestli nemáš světlé vlasy musíš barvu nejdřív stáhnout, jak říkala saska11-ten peroxid. Ale zase mám tak zničené vlasy, že toho lituju a už bych to nikdy neudělala :-)

já mám od Wellatonu tu pěnovou barvu, odstín Volcanic Red, snadno se nanáší, barva je připravená během chvilky, jen mě vždycky dost štípou oči
navíc, mám vlasy pod prsa a stačí mi jedno balení ![]()

Radiance od Palette byla nejlepší, jak píše Sedis. Bohužel ji už vloni stáhli z prodeje a nevím, jestli se dá vůbec ještě někdě sehnat. Viděla jsem ji u jedné slečny tady na votoč, ale co vím, byla stažena z důvodu nějakých rizikových chemikálií - neprošla kontrolou. Dokonce i zesvětlující řadu Luminence zrušili. Psala jsem přímo do Palette, protože to byla jediná barva, která dokázala z mých tmavých vlasů udělat ohnivou, ale odpověděli mi jen suše, bez jakýchkoli bližších informací. Snad prý si vyberu nějaký jiný odstín z jejich nabídky haha. Mimochodem po téměř dvouletém užívání této barvy mi začaly vlasy šedivět (jestli je to vážně způsobeno tím, už asi nezjistím).
Za život jsem zkusila už vážně všechno a pokud Vám Vaše kadeřnice radí stáhnout na blond a teprve potom obarvit, pak bych pochybovala o její profesionalitě, protože by měla především usilovat o zdraví Vašich vlasů a ne jejich totální zničení. Absolvovala jsem to všehovšudy dvakrát a vlasy na odpis. Je to to nejhorší, co může člověk s tmavými vlasy udělat, nehledě na to, že ta rudá se během dvou týdnů vymyje do oranžové a barvit se co 14 dní není úplně praktické a hlavně další ničení. Odrůstaly mi 5 let.
Moje rada je, najít si kadeřnictví s kosmetikou Matrix, to je opravdu jediná barva, která na mých tmavých vlasech docílí červenou bez předchozího zesvětlení a neničí vlasy. Chodím teď ke své kadeřnici už rok a nemůžu si tyhle barvy vynachválit, vlasy jsou krásně lesklé jako už dlouho ne, teď jsem sice přešla spíš na zrzavou, ale kdykoli chci oživit, jsem jak rudá záře nad obzorem ![]()

barvim si vlasy na červeno hodně dlouho a jediná co je fakt pěkná je od palete jahodová smoothie http://zena-in.cz/media/2011/05/17/pal2.jpg vy\padá na hlavě mnohem líp a červeněji než na krabičce ![]()

Vždycky jsem myslela, že když má někdo hnědý vlasy, tak je musí nejdřív odbarvit, aby mu chytla ta skvělá červená... Když jsem se o ní pokoušela, měla jsem je odbarvené do takové zrzavo-blond a stejně mi nechytla sytá červená. Zkurvilo mi to vlasy a nic z toho
Ale pokud to někomu opravdu jde, tak závist ![]()

pokud mas tmave hnedou barvu tak se ty vlasy musi necim zesvetli -> peroxid. Samozrejme nerikam odbarvit na bilo, ale proste v tom procesu barveni ten peroxid bude, jinak ti to nikdy nemuze chytnout....

Feria od Loreal Paris. Používám Mangovou, taková oranžová, mají ale víc odstínů, a teda musím uznat že to na té hlavě drží jak ďas
V DM ji mají za 199, ale popkud máš zákaznickou kartu, vyjeď si slevovou knížku, tam je joker na 25% a vyjde tě to na 140. S tím, že ta barva fakt drží a nesmyje se po druhém umytí jak to většinou barvy dělají. ![]()

Už nějaký ten rok toužím po červených vlasech, a pořád nic...Svoje mám tmavě hnědé. Nedávno mi kámoška barvila vlasy doma, i s peroxidem a chytly mi do oranžova...Tak právě teď přemýšlím, zda si mám koupit červenou a hodit to na to, s tím, že to teď snad lépe chytne...nebo se na všechno vykašlat a jít holičce na svou původní tmavě hnědou a být bez starostí...co myslíte?

http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/feria/21-starry-night.aspx tady máš vzorník ![]()