Celkem: 96 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj slečny, vím že většina tady řeší jak zhubnou ale já potřebuji přesný opak. Široký úsměv Už mě narážky tady nebo i jinde štvou i když sem na to zvyklá. nevím jestli slečny závidí nebo mají až tak přehnanou starost o někoho koho vůbec neznají. Bohužel svou hubenost mám dědičnou spolu s rychlím spalováním mi vůbec nejde přibrat. Nějaké tipy? Úsměv

žádná fotka

já jsem řešila to samé a pak jsem začala jíst v mekáči a jak rychle to šlo Široký úsměv

žádná fotka

to mám vyzkoušené a nic Široký úsměv

žádná fotka

Zůstaň taková jaká jsi. Je to nejlepší..než nějaká dieta nebo pravý opak diety. Úsměv

žádná fotka

Nějaký ten týden se válet u telky, nic nedělat a jíst samé "nedobré" věci Široký úsměv

žádná fotka

týjo, to ti zase docela závidím..... já nevím, můj osvědčený recept jsou Marsky, pívo a případně přeslazené nápoje a kynu raz dva. Ale věřím tomu, že to moc nejde, moje spolužačka je strašně hubená a tež s tím nic nemůže dělat. :/

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 19.05.2012 10:57, (náhled)

Já jím samé nezdravé věci a valím se taky skoro pořád. Široký úsměv

žádná fotka

Jestli chceš, pošlu Ti 10kg a ještě Ti za to zaplatím Široký úsměv Široký úsměv Pokud bych chtěla tloustnout, obrátila bych se rozhodně na nějakého z výživových poradců (někoho Ti určitě doporučí i obvodní lékař), protože pokud se budeš cpát, tak obrosteš tukem, což je pěkně na nic. Co můžu doporučit, je toto
http://www.zbozi.cz/?typ=produkty&q=nutridrink

Jde o takové mlíčko / nápoj, který obsahuje hodně živin a představuje velký energetický příjem, který jistě jen tak nevydáš.

žádná fotka

Buď strašně šťastná, že to máš bez práce a názory ostatních se vykašli. Můžeš nosit jakékoli oblečení a pokud ti tvá štíhlost nezpůsobuje žádné zdravotní problémy, tak to vůbec nehroť. :-)
Pokud ti nepomáhají jedy z MC, tak to je zvláštní, já se na to podívám a už mám kilo nahoře XD

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 19.05.2012 10:58, (náhled)

No na doktorku sem se obrátila chodila jsem na injekce a měla jídelníček a stejně nic. Široký úsměv

žádná fotka

Měla jsem ten stejný problém do 4 třídy jsem měla asi 24 kilo a ani teď nejsem žádný cvalík a to jím samé sladkosti Široký úsměv Největší váhový nárůst přišel s tím kdy jsem začla brát antikoncepci (tím ti nechci radit že jí máš brát, ale jen říkám jak to bylo u mě) Jsem za to ráda aspoň mám nějaká prsa do té doby jsem měla postavu jak kluk a ať si říká kdo chce co chce prostě ne vždycky je to výhra.

žádná fotka

Rozhodně bych nedoporučovala rady jako - choď do mekáče, cpi se sladkým, nic nedělej - tím si akorát tak ničíš tělo. Asi bych taky doporučila nějakého výživového poradce. Ale pokud to tobě tak vyhovuje, tak to neřeš a buď ráda. Věř, že většina těch rádoby soucitných řečí je jen závist Mrknání

žádná fotka

jsem na tom stejně.. všichni hubnou do plavek, aby jim nekoukali špeky.. já se snažim tloustnout aby mi nekoukali kosti Široký úsměv
na mě trochu zabrali pivovarský kvasnice.. ale to bylo tak 2 kila.. a taky nutri drinky.. ale to je trošku finančně náročný..

žádná fotka

hehe, jsem taky hubeňour a navíc vysokej, mohla bych hrát smrťáka z fleku. do nedávna jsem vážila nějakých 56 kg na 180 cm.. Potit se ..ted uz jsem teda nabrala a mám kolem 60, což na mou výšku furt není žádný terno, ale aspoň něco.. Široký úsměv a ramena a lokty mám furt hrozně kostnatý, na těch rukou je to vidět nejvíc.. a na břiše a bedrech mám špeky, no bóžo... Široký úsměv ale do mekáče mě nikdo nedostane ani heverem, už tak to nemám se zažíváním zrovna jednoduchý.. nejlepší je si na své tělo zvyknout, řekla bych.. Úsměv

žádná fotka

Já jsem na tom úplně stejně, mám 50 kg na 174 cm a také místo hubnutí řeším, aby mi nebyly vidět kosti Široký úsměv Tenhle problém je možná ještě horší, než hubnutí, protože o tom se píše všude, všichni vám poradí a je to obecně známá věc. Přibírání moc lidí neřeší a často akorát vznikají fámy typu "To není možné jíst a nic nepřibrat, určitě si anorektička/bulimička". Rady typu "Nesportuj a jez nezdravé věci" jsou taky úplně k ničemu, protože nejen, že i kdybychom se my s tímto problémem celé dny válely a jedly nezdravé věci, tak nám to stejně nepomůže, ale ještě k tomu by to našemu zdraví rozhodně neprospělo. Často se doporučuje HA, mnoho holek po ní přibírá, tak bych ti doporučila to, i když mě třeba taky nepomohla Široký úsměv A jinak asi nějakého toho poradce..

žádná fotka

Zhruba před rokem jsem řešila stejný problém .. . Teď řeším naopak opačný Široký úsměvDD Z 52kilo jsem na 65 .. Široký úsměvDD

žádná fotka

Nenič si zdraví tím, že do sebe budeš rvát kalorické hnusy vyrobené bůhví z čeho. Pokud je tvoje štíhlost dedičná a jsi zdravá, nemá cenu se přemáhat a být taková aby ses zalíbila ostatním. Úsměv

žádná fotka

možná až začneš brát tu HA no ...nebo přestaň kouřit,hulit..., pokud tedy kouříš samozřejmě... Úsměv prý kdo skončí s kouřením, tak přibere...

žádná fotka

ja myslim, ze dost podobne jako zhubnout - zacit jist vice a kvalitni veci, hodne bilkovin a cvicit = nabrat svalovou hmotu, nikoliv tuky....

žádná fotka

Jéé to jsem na tom úplně stejně, v rodině jsme všichni hubení a navíc máme rychlé spalování, všichni mi to závidí, ale já bych to nejradši někomu předala Široký úsměv blbé kecy už sem se naučila neřešit. Ale zase na druhou stranu mi všichni říkají, že mám být ráda a taky, že jsem Úsměv I když je pravda, že v poslední době už jsem se trochu "zpravila" , ale furt mi ty kosti lezou Široký úsměv

Celkem: 96 , Předmětů na stránce: 20 50 100