Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 46 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj, jaký máte zkušenosti s těmito polopermanentními barvami? Konkrétně bych chtěla zkusit Purple Haze.
Případně nevíte, jestli se dají koupit v nějakém kamenném obchodě v Praze?
Děkuji Úsměv

žádná fotka

Vzdycky jsem slysela, ze se hrozne brzo vymyjí, ale osobní zkusenost s tím nemam Úsměv
jinak bych to zkusila v obchodech tibu Tribo, Hell

žádná fotka

Jo kamarádka měla tu zelenou a nic moc teda smutně se usmívá za ty Cash jsme čekaly něco lepšího tedy

žádná fotka

Mám světle růžovou a vůbec mi to nechce chytnoutsmutně se usmívá

žádná fotka

Tak díky slečny.. Úsměv Sháním právě nějakou kvalitní, která by dobře chytla, moc se nevymývala a hlavně byla pořádně vidět.. Zatím nemám s fialovou moc dobrý zkušenosti, přitom mám původní vlasy světle hnědý až špinavě blond, takže nevím kde je problém..

žádná fotka

jsou naprd, predrazene a rychle se smyvaj ... pokud chces pekne fialovou, tak stale vyhrava klasicka gencialka Široký úsměv ... stoji to par korun a drzi Široký úsměv

žádná fotka

Jj na prd - barvila jsem si ofinu nakonec každej den protože přes noc a přes den mi to slezlo (růžová a byla z tohoho zrzavá) nakonec jsem to ani nesplachovala a nechávala tam tu barvu a jen vyčeat. Na celou hlavu bych si to nedala je to hned pryč a chodit s tou vyblitou barvou nic moc. Je to škoda odstíny jsou to nádherné !

žádná fotka

- vodička na afty

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 13.05.2012 22:49, (náhled)

To vypadá dobře! Úsměv A to aplikuješ jako klasickou barvu, nebo jak? A co to je za vodičku? Jak dlouho to vydrží?

žádná fotka

pokud chceš parádní fialovou doporučuju Fast colour, jsou to gelovky v lahvčkách, stojí kolem 130 káčé a maj je ve většině kadeřnických prodejen. Jinak k Manic Panic a Directions...je třeba mít opravdu hodně odbarvené nebo poničené vlasy aby dobře chytly.... pak je výsledek opravdu kvalitní a dlouhodobější, taky doporučuju ustálit barvu octovou vodou-ano chvilku to smrdí, ale když pak na hlavu plaácneš masku nebo kondiš, je to ok Úsměv)

žádná fotka

Vodička na afty (fialová) z lékárny - do 30,-
Vodička + voda a to se naleje na vlasy ( v rukavicích ) Mrknání

žádná fotka

a jak dlouho vydrží?? fialová?

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 13.05.2012 23:04, (náhled)

děkuju, podívám se Úsměv

žádná fotka

tak já jsem přírodní blondýna a MP mi chytaj výborně.. dolů lezou rychle, ale to je u takových odstínů běžný.. Mrknání odzkoušený mám after midnight blue, hot hot pink a enchanted forest. momentálně testuju fialovou vellie fast colour,kterou zmínila kaldea.. zítra si s tím poprvé umyju hlavu, tak jsem zvědavá, o kolik se to vymyje.. mám jen podbarvený vlasy, takže počítám, že skončim s celou růžovou hlavou, vanou a tak.. Široký úsměv tyhle barvy nehorázně pouští.. připrav se na barevný pyžamo, povlečení, koupelnu... Široký úsměv nevím teda, jak ta vodička na afty, ta by mě taky zajímala.. Úsměv
a co modrá? někdo zkušenosti s nějakou dobře držící? Úsměv

žádná fotka

Nejvíce zkušeností mám s modrými odstíny ale zkoušela jsem i fialovou, zelenou, růžovou a červenou Úsměv Barvy mi krásně držely Mrknání Teda kromě jednoho odstínu zelené .. možná je to také o zvyku Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Já mám teda původně světle hnědý až špinavě blond, ted obarvený na tmavěrudo, spodní vlasy nechaný přirozeně a na ty bych si ráda hodila fialovou Úsměv

Jinak kamarádka měla modrou, ale vlezla s tím do bazénu a z modrý se stala zářivě zelená Široký úsměv

žádná fotka

to je zajímavá reakce.. Široký úsměv ale řekla bych, že jestli měla kamarádka tu barvu čerstvě, tak to bylo spíš reakcí peroxidu s chlorem, než té modré barvy.. ale těžko říct.. tyhle semipermanentní barvy chytají právě jen fakt na od přírody světlé vlasy, max. tu špinavou blond.. tmavé odstíny chytnou i na tmavší vlasy, ale spíš je tak jakoby tónují a vymyjí se ještě rychleji.. nejlíp drží na co nejvíce odbarevných vlasech.. osobní zkušenost s tím ale nemám, peroxidu se děsím, nejspíš bych po něm zplešatěla se svýma "naprd" vlasama Široký úsměv

žádná fotka

s tou gencialkou (vodicka na afty) bych mela lepsi radu, lepsi je to smichat s kondicionerem, nebo tuzidlem, aby to vsude debilne neteklo ...ze vseho, kde to jen blbe kapne se to pak dostava dolu pekne blbe, takze kdyz se to smicha s tim kondicionerem nebo tuzidlem, tak je to pak pouzitelny jako klasicka barva Úsměv ..

jinak modrou nosim uz pres 3 roky a vyzkousela jsem kdejakou barvu, vyhovovala mi gelova barva Dynamic, ale tu zrusili a zacli ji vyrabet Vellie a je teda o dost min kvalitni, nechyta uz tak pekne a rychle se vymejva .. pak nakonec vyhralo obycejny tuzidlo z pultovy drogerky Trendy od Venity - nebeska modra, za 80,- a vydrzelo nejdyl a melo krasne sytou barvu .. ale ted ho taky nejak zmenili a uz to neni ono.. tak me to pekne stve

žádná fotka

Kamarádka zkoušela od Manic Panic neonově zelenou (nevím teď přesný název) na odbarvené vlasy a nechytlo jí to ani trochu. Pak zkusila normálně klasickou barvu na vajíčka a měla nádherný odstín a i to docela dlouho vydrželo Úsměv

žádná fotka

barvu na vajíčka? Široký úsměv drsný!
paja-caja: proč se dobrý věci mají potřebu měnit na horší? Široký úsměv Já mám koupenou modrou od Vellie, použila jsem ji přes vymytou after midnight blue od manic panic a chytlo to teda dost blbě a flekatě a za dvě umytá to bylo pryč.. teď mám tu fialovou (smíchala jsem ji s modrou, ale ta tam teď není vůbec vidět, je to spíš taková teplejší růžovo-fialová) a ta chytla dobře, tak jsem zvědavá na "staying power" Široký úsměv nějaké to tužidlo asi taky vyzkouším.. nepouští to moc do oblečení, povlečení, atd..?

Celkem: 46 , Předmětů na stránce: 20 50 100