Barvy Manic Panic

Vzdycky jsem slysela, ze se hrozne brzo vymyjí, ale osobní zkusenost s tím nemam
jinak bych to zkusila v obchodech tibu Tribo, Hell

Jo kamarádka měla tu zelenou a nic moc teda
za ty
jsme čekaly něco lepšího tedy

Jj na prd - barvila jsem si ofinu nakonec každej den protože přes noc a přes den mi to slezlo (růžová a byla z tohoho zrzavá) nakonec jsem to ani nesplachovala a nechávala tam tu barvu a jen vyčeat. Na celou hlavu bych si to nedala je to hned pryč a chodit s tou vyblitou barvou nic moc. Je to škoda odstíny jsou to nádherné !

- vodička na afty
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

pokud chceš parádní fialovou doporučuju Fast colour, jsou to gelovky v lahvčkách, stojí kolem 130 káčé a maj je ve většině kadeřnických prodejen. Jinak k Manic Panic a Directions...je třeba mít opravdu hodně odbarvené nebo poničené vlasy aby dobře chytly.... pak je výsledek opravdu kvalitní a dlouhodobější, taky doporučuju ustálit barvu octovou vodou-ano chvilku to smrdí, ale když pak na hlavu plaácneš masku nebo kondiš, je to ok
)

tak já jsem přírodní blondýna a MP mi chytaj výborně.. dolů lezou rychle, ale to je u takových odstínů běžný..
odzkoušený mám after midnight blue, hot hot pink a enchanted forest. momentálně testuju fialovou vellie fast colour,kterou zmínila kaldea.. zítra si s tím poprvé umyju hlavu, tak jsem zvědavá, o kolik se to vymyje.. mám jen podbarvený vlasy, takže počítám, že skončim s celou růžovou hlavou, vanou a tak..
tyhle barvy nehorázně pouští.. připrav se na barevný pyžamo, povlečení, koupelnu...
nevím teda, jak ta vodička na afty, ta by mě taky zajímala..
a co modrá? někdo zkušenosti s nějakou dobře držící? ![]()

Nejvíce zkušeností mám s modrými odstíny ale zkoušela jsem i fialovou, zelenou, růžovou a červenou
Barvy mi krásně držely
Teda kromě jednoho odstínu zelené .. možná je to také o zvyku ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Já mám teda původně světle hnědý až špinavě blond, ted obarvený na tmavěrudo, spodní vlasy nechaný přirozeně a na ty bych si ráda hodila fialovou ![]()
Jinak kamarádka měla modrou, ale vlezla s tím do bazénu a z modrý se stala zářivě zelená ![]()

to je zajímavá reakce..
ale řekla bych, že jestli měla kamarádka tu barvu čerstvě, tak to bylo spíš reakcí peroxidu s chlorem, než té modré barvy.. ale těžko říct.. tyhle semipermanentní barvy chytají právě jen fakt na od přírody světlé vlasy, max. tu špinavou blond.. tmavé odstíny chytnou i na tmavší vlasy, ale spíš je tak jakoby tónují a vymyjí se ještě rychleji.. nejlíp drží na co nejvíce odbarevných vlasech.. osobní zkušenost s tím ale nemám, peroxidu se děsím, nejspíš bych po něm zplešatěla se svýma "naprd" vlasama ![]()

s tou gencialkou (vodicka na afty) bych mela lepsi radu, lepsi je to smichat s kondicionerem, nebo tuzidlem, aby to vsude debilne neteklo ...ze vseho, kde to jen blbe kapne se to pak dostava dolu pekne blbe, takze kdyz se to smicha s tim kondicionerem nebo tuzidlem, tak je to pak pouzitelny jako klasicka barva
..
jinak modrou nosim uz pres 3 roky a vyzkousela jsem kdejakou barvu, vyhovovala mi gelova barva Dynamic, ale tu zrusili a zacli ji vyrabet Vellie a je teda o dost min kvalitni, nechyta uz tak pekne a rychle se vymejva .. pak nakonec vyhralo obycejny tuzidlo z pultovy drogerky Trendy od Venity - nebeska modra, za 80,- a vydrzelo nejdyl a melo krasne sytou barvu .. ale ted ho taky nejak zmenili a uz to neni ono.. tak me to pekne stve

barvu na vajíčka?
drsný!
paja-caja: proč se dobrý věci mají potřebu měnit na horší?
Já mám koupenou modrou od Vellie, použila jsem ji přes vymytou after midnight blue od manic panic a chytlo to teda dost blbě a flekatě a za dvě umytá to bylo pryč.. teď mám tu fialovou (smíchala jsem ji s modrou, ale ta tam teď není vůbec vidět, je to spíš taková teplejší růžovo-fialová) a ta chytla dobře, tak jsem zvědavá na "staying power"
nějaké to tužidlo asi taky vyzkouším.. nepouští to moc do oblečení, povlečení, atd..?