Celkem: 54 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Holky! Úsměv
Nemáte nějaké typy na dobré, rychlé, levné jídla? Buchty, večeře, polívky, hlavní chody, dezerty Široký úsměv Dort
je mi to jedno.. Budu ráda za každý nový recept, jelikož už nevím někdy co vařit Široký úsměv

S přítelem máme hodně problém vymyslet rychlou večeři většinou skončíme u: párků, vajíček na všechny možné způsoby Široký úsměv toastů, takže kdyby jste měly i typ na nějaké rychlé jídlo k večeři, byla bych Vám vděčná Úsměv

Sluníčko děkuji za každý Váš příspěvek Kytka

žádná fotka

Já si v poslední době oblíbila filé!
Hodit do trouby s bylinkama, trochou másla, za čtvrt hodinu je hotovo Úsměv

žádná fotka

právě se chystám na zelnou polívku, napoprvé se mi osvědčil tenhle recept http://www.toprecepty.cz/recept/3622-bila-zelnacka/ teď už do receptů nekoukám a vařím podle okaMrknání

žádná fotka

není to sice recept na nějakou večeři Široký úsměv ale já miluju cookies a tyhle jsou výborný Mrknání a zvládla jsem je i já, takovej antitalent na všechno Široký úsměv

100 g cukr
100 g hnědý cukr
115 g másla
1 vejce
vanilkový cukr nebo extrakt
1/2 lžičky jedlé sody
175 g hladké mouky
1/4 lžičky soli
200g nasekané hořké čokolády
130g nasekaných oříšků

Postup: Smícháme cukr a máslo dohromady a mixujeme dokud se neudělá pěna. Přidáme vejce, vanilku a jedlou sodu. V jiné misce smícháme mouku se solí a přidáme čokoládové kousky s nasekanými oříšky. Směs s moukou vsypeme do směsi s máslem a opatrně vše promícháme. Z těsta vytvoříme váleček a dáme do lednice na 1-2 hodiny vychladnout. Vyndáme z chladničky, předehřejeme troubu na 150°C. Tvoříme sušenky třeba pomocí lžíce, dáme je dál od sebe(roztáhnou se) a pečeme 18 minut.

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 13:45, (náhled)

Děkuji Úsměv to si určitě zapíšu, já jsem dělala jednou ,,muffiny,, a dopadly asi tak jak ty tvoje cookies smutně se usmívá nevím kde se stala chyba Namol Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 13:48, (náhled)

jako, že byly placatý či co? Široký úsměv já do muffinů přidávám jedlou sodu a vždy jsem je měla hezky takový vyboulený Úsměv

žádná fotka

zapečený banán s čokoládou a zmrzlinou, dobrá kalorická bomba! Široký úsměv

žádná fotka

palačinky s banánem v karamelu,nutellou a domácí šlehačkou ♥

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 13:52, (náhled)

smutně se usmívá uplně placky :-D

žádná fotka

Mám výborný jednoduchý recept na rybu(jedno jestli filé či pangas, ale stačí levnější rybaÚsměv)
Na pečící papír položíš rybu(můžeš zmraženou) osolíš, opepříš, vysypeš na ni čínskou směs mraženou. Uděláš si z nastrouhaného sýra, zakysané smetany, pepře, soli a hořčice směs a tu dáš na tu zeleninu a dáš péct cca na 150-180°C(dle trouby), pečeš dokud směs nahoře nebude dozlatava.
Jednoduché a výborné a to ryby moc nemusímÚsměv

Pak ještě kuskus na všemožné způsoby, s kuřecím masem, se zeleninou, s kari, se šunkou, s taveným sýrem, no jeeeje toho jeŠiroký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 13:54, (náhled)

tak řikám, zkus do nich příště dát trochu víc jedlé sody Mrknání

žádná fotka

kus kus s arabským kořením smíchej s kukuřicí a nahoru dej rajče okurku papriku a balkánský sýr...jednoduchý a výbornýÚsměv

žádná fotka

Já jsem dělala v sobotu svoji nejmilejší buchtu s kokosem - extra super rychlá (za 20 minut je i upečeno), levná a dneska je pondělí a pořád chutná, jak by byla dnešní...:

Nejdřív ušleháme dvě vejce a hrnek cukru krupice, přidáme 2 hrnky hladké mouky, hrnek vlažného mléka a prášek do pečiva - smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Mimo v misce si smícháš směs: hrnek kokosu, sáček vanilkového cukru a 1/4 hrnku cukru krystal a touhle směsí posypeš rovnoměrně těsto. Pečeme na 200 stupňů - jak dlouho ti neřeknu, já peču na nízkém plechu, takže tak 12 minut - ale každá trouba peče jinak, takže to dělám tak, že to kontroluju a když je buchta nahoře dorůžova a těsto se nelepí na špejli, tak je upečeno. No a pak na to upečené rovnoměrně naliješ/nacákáš 1-2 smetany - já dávám jednu a stačí.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 13:53, (náhled)

kalorická bomba Široký úsměv ale zní to super

žádná fotka

Já poslední dobou peču pořád muffiny Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 14:11, (náhled)

Muffiny mi strašně chutnají, ale nepovedly se mi .. sice jsem je dělala jednou Široký úsměv , ale byly to spíše placky než muffiny smutně se usmívá a nemám na ně formičky

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 11.06.2012 14:04, (náhled)

Tu dělám též, výborná a nejlepší je když se dá na pár hodin do chladu, bych se pak mohla utlouctŠiroký úsměv

žádná fotka

trošičku provokace Úsměv

snídaně Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

K večeři můžu doporučit záviny na slano =) Rozválíš kupované listové těsto,na placku pokladeš šunku,sýr,zeleninové lečo či směs,zabalíš jako štrůdl,potřeš žloutkem a dáš péct do zlatova =) Nemá to chybičku =) Nebo si dělám špenát s těstovinami a sýrem,pravé italské rizoto,pravou italskou pizzu,lazáně,ryby na x způsobů,přírodní plátky se zeleninkou =) Vše je rychlé,levné a občas i zdravé =)

žádná fotka

Mufinky mám ozkoušené tyhle - http://www.toprecepty.cz/recept/14280-boruvkove-mufiny/ - a moc dobré... JInak když nemáš formu, hodně lidí radí ty papírové košíčky z papírnictví a dát dva nebo tři do sebe.. Ale podle mě se vyplatí koupit i ta forma - mám za 100 silikonovou na šest velkých mufinů a nemůžu si ji vynachválit...

Celkem: 54 , Předmětů na stránce: 20 50 100