žádná fotka

Je to pár měsíců, co se po kafi stalo mou druhou drogou sushi. A tak se Vás chci zeptat... Kam nejraději chodíte na sushi? Neznáte nějaké místo v Praze, kde se jím kvalitně najíte za slušnou cenu? :-). Já chodím nejraději sem www.baifu.cz... 200Kč do 17:00 za running sushi, ale moc ráda bych zaměnila místo za podobnou, nebo výhodnější částku. Děláte si ho třeba i doma sami?

žádná fotka

Sushi dělám sama, baví mě to,jinak v Pze jsme párkrát byli v Sushi baru vedle Cafe Cafe, směr staromák,to zbožňuju Úsměv

žádná fotka

všude možně.. Široký úsměv nejradši doma! Úsměv .. ale v Německu totálně nejlepší, mega porce za tak málo!

nejlepší sushi je podle mě tady sushitime.cz ....bohužel to není na posezení,ale na objednávku domů....ale ceny jsou super a lepší sushi jsem nejedlaMrknání jinak nejlepší na cokoli asijského je SAPAŠiroký úsměv

žádná fotka

Jéé, to já sushitime naopak nedoporučuju. Není špatný, ale v Baifu třeba dělají fakt lepší. A naprosto famózní je sushi nahoře v Palladiu - tam ale chtějí za running už 300, no. Nicméně je to opravdu výrazně znát na kvalitě a obrovském výběru (v Baifu je to poslední dobou dost jednotvárný, se mi zdá). Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 16.05.2012 20:37, (náhled)

Jé a na kolik tě to tak vyjde? Jaký děláš druhy?:-) Taky bych si to ráda udělala doma, ale ještě jsem se k tomu nedostala... Kde kupuješ ryby? Mohou být i mražené??

žádná fotka

Já doporučuju Tamda v Perunově na Vinohradech. http://www.sushitamda.cz/ Nenech se odradit ošklivým webem, ani nic moc interiérem. Maj super ceny i sushi a nejlepší polívku Tom-Khagai, lepší jsem ještě neměla a to jsem se nahledalaÚsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 16.05.2012 21:08, (náhled)

Do Baifu jdu dneska zas... mají více restaurací a třeba rozdíl v restauraci u ípáku a za Brumlovkou není sice tolik velký,ale občas je to docela znát :-). Myslím že u té Brumlovky je ta nabídka trochu větší a ochutnala jsem tam věci, co jsem třeba u toho ip pavlova nenašla... Rozhodně ale jeden velký podstatný rozdíl mezi těmito restauracemi je a to ten, že "za Brumlovkou" se člověk nemačká jak sardinka v miniaturním prostoru :-D.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 17.05.2012 12:00, (náhled)

Ajajáááj, děkuji za typ! Hrozně mě mučí koukat na ty obrázky... ani ten "ošklivý web" nezařídil, abych neslintala :-D. Není to ta restaurace malinká u Jiřího z Poděbrad? Vím, že je hrozně slavná a znám ji asi měsíc.... mají tam myslím za pár korun nesmažené závitky s krevetami a mátou.

žádná fotka

Já navštěvuji cca 1x za dva týdny Korejské bistro v Karlíně na Křižíkově ulici - vystoupíš z metra Křižíkova a dáš se po Křižíkově ulici směrem k Florenci...je to mezi Red Hot Chilli a Kavárnou Charleston (obojí se dá vygooglit) - cesta cca 3 min. od metra. Je to nenápadné malé bistro, které vedou (asi) manželé z Koreje, dělají 5 stálých korejských jídel + 3 základní Maki sushi - cena 119 kč a je to cca 16 (opravdu velkých) kousků + sojovka a wasabi. Zdarma zabalí vše s sebou, pokud jíš tam, tak většinou dostaneš i korejský čas zdarma (který není ale bohužel nic moc:-D), jsou velmi příjemní, minule mi pán vysvětloval co dávají do sushi za zaleninu, absolutně nevím jak se to jmenuje, ale je to nějaká tradiční japonská ředkev nebo co (myslela jsem, že je to nějaká papriko-okurka)... Mrknání

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 17.05.2012 12:28, (náhled)

Děkuju! Určitě se tam stavím :-))

žádná fotka

Cenově je rozhodně nejlepší dělat sushi doma..je to i docela jednoduché a mě to baví. Ingredience jsou docela dostupné, dovnitř dávám čerstvého lososa, avokádo, okurku, krevety. Dělámi doma nakládaný zázvor, ten je mnohem lepší než kupovaný a taky vyjde levněji

žádná fotka

kupujeme i za stravenky v různých bistrech, kvalita moc dobrá.

žádná fotka

Rozhodně Running Sushi v Palladiu, za tři stovky můžeš sníst od všeho kolik chceš, přičemž tam není jen sushi, ale i spousta sladkostí a jiných japonských dobrot Úsměv

žádná fotka

Ahoj, mě dělá sushi přítel a je výborný.Úsměv Koupila jsem mu na to startovací balíček zde: http://www.levnesushi.cz/d-startovaci-balicek-na-sushi.html

žádná fotka

Tehle týden jsem vyzkoušela Sushi Time u Florence a super! A na fcb dávají každý den nějakou akční nabídku, takže třebas 18 ks sushi nás vyšlo na 160 kč Mrknání

žádná fotka

Dělám ho doma, a nebo chodíme na sushi na budějovickou - mají docela slušné porce, kvalita v pohodě a cenově to vyjde možná tak na stejno jako když ho dělám doma, ty ingredience přece jenom nejsou nejlevnějšíÚsměv

a naopak nedoporučuju v arkádách pankrác - místo ryb dávaj dovnitř krabí tyčinkyŠiroký úsměv