Celkem: 33 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

ahoj, sháním skejtové, snouborďácké nebo jakékoli jiné nálepky za symbolickou cenu, popř. za poštovné (pokud se vám zbytečně válí doma a nevyužijete je) Úsměv

žádná fotka

Něco málo mám, odkud si?

žádná fotka

jeseník, tak pošleš nějaké foto do zpráv třeba? Úsměv nějak se domluvíme Mrknání

žádná fotka

Myslím, že tobě jsem se už nabízela...a nic z toho, ale očividně máš o nálepky stále zájem...A pokud si tě s někým pletu, mám tu nějaké nálepky...

žádná fotka

Taky něco mám Úsměv

žádná fotka

spunt: nějak si to nepamatuju (?) ..
pokud možno co největší množství .. budu ráda za fotky Úsměv ale asi spíš pište do zpráv, díky ..

žádná fotka

Na stránkách http://www.skateshop.cz/samolepky.html nabízejí samolepky zdarma - jen za poštovné, které je nějakých 20 Kč Úsměv

žádná fotka

jojo, to vím, ale je jich jen pět Široký úsměv a některé z nich už mám no .. Úsměv

žádná fotka

a když si zajdeš do nějakých obchodů tak ti je dají taky zadarmo Mrknání přítel si totiž nějaké někde bral, ale nevzpomenu si v jakém obchodě to bylo Široký úsměv

žádná fotka

jo? já právě nevím Úsměv chce je právě taky přítel a pořád mě tlačí, abych se ptala tady Široký úsměv

žádná fotka

ahoj taky mam, nalepky aggressive inline & skate - DC, Circa, Vehicle, Grindhouse, Hedonskate atd.

žádná fotka

Taky mám tak nafotím... Úsměv

žádná fotka

jojo díky Úsměv

žádná fotka

foto zde + ještě mám asi 30 dalších schované Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Možná vyhrabu Carhartt Úsměv
Jsou pěkný ale jestli nemáš zájem tak je ani nebudu hledat Široký úsměv

žádná fotka

ale jo, pohledej ;D

žádná fotka

psala jsem ti do zpráv - posílala jsem ti fotku těch nálepek i číslo účtu, protože jsme se už domluvily a pak jsi přestala odepisovat..tady znovu posílám fotku nálepek:

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

plno, nespočitatelně moc! Široký úsměv Úsměv

žádná fotka

mám nějaké nugget Úsměv

Přidávám hromadu nálepek k jakémukoliv nákupu :-)

Celkem: 33 , Předmětů na stránce: 20 50 100