žádná fotka

Ahoj holky nemáte některá časopis Marie Claire s Evou Mendes a Jessicou Albou. Dále časák Bazaar s Jessicou albou
Dále scháním větší množství časopisů joy, cosmopolitan a instyle potřebuju něco na čtení. Jestli se někomu jen tak válí tak nabídněteÚsměv
Vyberte si něco ode mě za výměnuÚsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

O víkendu jsem dávala ten s Jessicou kámošce, tak zjistím, stli ho ještě nevyhodila :-D

žádná fotka

Dívku a jim podobné nesháníš? Široký úsměv

Ahoj, mám tunu cosmopolitanů a love star a pár joy Úsměv nemám je teda nafocený, ale kdyby si měla zájem, tak se ozvi Úsměv

žádná fotka

mám asi dvacet joyů.Úsměv) jestli chceš.Úsměv)

žádná fotka

já mám s Jessicou Albou tento časopisÚsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Taky mám několik joy a ještě dalších časopisů....kdyby něco pisni do zprávÚsměv

žádná fotka

ahoj mám ten bazar s jessicou Úsměv

žádná fotka

Ahoj, mám tu spoustu časopisů Yellow a nějaký Cosmopolitany, ale je to rok 2004 a novější, to už je asi dost starý, co? :-) kdyžtak napišMrknání

žádná fotka

Já bych měla zájem o novější časopisy dieta a lonské COsmo :-) Jestli někdo máte...?

žádná fotka

Ahoj, ruším několikaletou sbírku časopisů Elle, kompletní seznam najdeš zde: http://www.votocvohoz.cz/forum/nabizim-ostatni/6401-nabidka-mimokatalogovych-veci
Pak mám doma nějaké Bazaary, Cosmopolitany a Ženy a život...

žádná fotka

mám jedine tak ELLE Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 19.06.2012 16:15, (náhled)

ahoj mám toto: v případě zájmu zprávy. Mám celý ročník 2010 In Style, plus cca všechny díly Marianne od roku 2003

žádná fotka

http://www.votocvohoz.cz/forum/nabizim-knizky-dvd-cd-elpicka-hry/22150-kilo-casopisu-za-kilo

taky mám časopisy Úsměv
plus poslední 2 Elle - obě za 134 i s poštovným doporučeně Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 04.07.2012 19:58, (náhled)

Dietu si beru každej měsíc ve fitku a pak posílám dál kámošce, můžu se zeptat zda je ještě má, kdyby si měla zájem