žádná fotka

Ahoj Ahoj ,
sháním (za přijatelnou cenu) jakékoliv knížky s tématikou Židů, koncentračních táborů a II. světové války.

U nabídek uvádějte prosím i ceny.

P.S.: Přednost dávám těm, kteří nabízejí větší počet těchto knížek.

žádná fotka

mám od Arnošta Lustiga Zloděj kufrů - 299 Kč.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 14.02.2013 19:10, (náhled)

Nezlob se, ale nová se dá sehnat od 170,- Kč Beze slov

žádná fotka

MÁM Říkali mi Leni a prodám ti jí třeba za 70 korun ? na ceně by sme se ještě domluvli

žádná fotka

Taky sháním holkyÚsměv)

žádná fotka

kdyžtak se mi ozvěte Úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 14.02.2013 22:08, (náhled)

Říkali mi Leni mám, takže o tu zájem nemám. Každopádně děkuji za nabídku Úsměv

žádná fotka

Mám Velitelem v Osvětimi, Autobiografické zápisky, Rudolf Hös, kdyžtak napiš do zpráv Úsměv

žádná fotka

Prodam Geralda Greena, Holocaust: http://www.databazeknih.cz/knihy/holocaust-11571 Puvodni cenu neznam, ale do Kindlu se da koupit za 9 dolaru, takze prodam treba za 60 korun Úsměv
Jinak doporucuju Imre Kertesze, Osud cloveka. Te se bohuzel nevzdam, je vyborna Úsměv) ale radim sehnat, skvele napsana.

žádná fotka

Daruji jen za cenu poštovného - "Svědectví o Mauthausenu 1942 a Dachau 1945" - Dr.Miloš Vítek. Kdo bude mít zájem, napište mi do zpráv, díky :-)

žádná fotka

Ahojky, mám knihu Vyhnání Gerthy Schnirch - odsun Němců z Brna po 2. světové válce. Kdyžtak zprávy Úsměv

žádná fotka

Sháním spíše romány, novely, povídky...např. :
L. Fuks - Pan Theodor Mundstock
N. Frýd - Krabice živých
A. I. Solženicyn - Jeden den Ivana Děnisoviče
Dále knížky od Remarqua, Lustiga, různé deníky Židů (např. Deník Anny Frankové) atd.

žádná fotka

Nabízím : A.Seghersová Tranzit, Bodo Uhse Vlastenci, H.Beseler V zahradě královnině, A.Branald Lazaretní vlak, Karel Fleissig Píseň o Martínkovi, G.Baklanov Tři novely /Devět dní, Píď země, ...neb mrtvi jsouce hanby nedojdou/ a Jugoslávské válečné podvídky / Svítání za tmavých nocí. Ceny 28,- až 38,- plus poštovné dle váhy a tarifů ČP.Dotazy prosím do zprávDopis

žádná fotka

Já mám knížku od Miep Giesové - Zachránit, je to příběh ženy, která ukrývala rodinu Anne Frankové. Za 200 ji prodávám. Úsměv