Sháním Džínové Slim Skinny jeans/roury/legíny - (černé/šedé/červené) velikost xS/S

patys
říká:

potřebuji nějaké hodně úzké, uplé slimy i přes lítka a uzpod - nejlépe bez ozdobných švů, knoflíků, aplikací, jen čistě rovné skinny nebo legíny z džínoviny - v černé, šedé, nebo červené barvě...na výšku 157cm nejlíp Široký úsměv mám s tím dost problém :/náročnost, vím smutně se usmívá Široký úsměv

nevermore
říká:

nabízím dvoje legíny Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

No-user-photo-100
No-user-photo-100
patys
říká:

ty pruhované by se mě možná hodily, pokud měníš Úsměv děkuju za nabídku

nevermore
říká:

měním mrknu k tobě

líbí se mi mikina horsefeathers která už je zamluvená smutně se usmívá

patys
říká:

achjo, nu smutně se usmívá tak třeba příště, i tak moc děkuju za nabídku Úsměv

spunt
říká:

mám černý skinny z HM, ale jen na prodej, protože bych si u tebe nic nevybrala.

patys
říká:

nevadí i tak děkuju Úsměv

evie
říká:

můžu nabídnou tyto, mají akorát dole krátké zipy..http://www.votocvohoz.cz/predmety/zeny/kalhoty/uzke-kalhoty/42550-krasne-sede-kalhoty

smiley20
říká:

nabízím bláznivé legíny kdyby měl nekdo zájem Úsměv)

denisa.aer
říká:

spunt: Máš je ještě? Úsměv Já bych si je možná vzala Úsměv

maaja
říká:

Ahojda, nabízím černé leginy Úsměv jsou obyčejné . Jestli by si měla zájem napiš mi na mail ******** Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

No-user-photo-100
patys
říká:

maaja: Ahoj, ty legíny by se mi líbily Úsměv to jsou prosímtě z džínoviny, nebo z úpletu ? Úsměv

claire
říká:

ahoj já mám tyhle džíny z Clockhousu- vel. 36. Případně zašlu rozměry... http://www.votocvohoz.cz/predmety/zeny/kalhoty/dziny/67659-uzke-dziny-roury-clockhouse-36-nove

qee
říká:

Ahoj, taky mám šedé roury.. kupující bohužel neseděly takže budou opět v nabídce.. :-) Pokud máš zájem pošlu ti foto už teď (ale tuším, že jsi je viděla a měla o ně zájem) Široký úsměv

patys
říká:

děkuju moc všem za nabídky Úsměv
qee: zprávy Úsměv

patys
říká:

moc díky všem, už jsem jedny získala Úsměv