Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

žádná fotka

Hledám tříčtvrteční (do půli lýtek) legíny nebo NEprůhledné punčochy, nejlépe bavlněné nebo alespoň s větším přídavkem bavlny. Tmavá barva - ale jakákoli Úsměv
Velikost S.
Výměna i koupě.
Děkuji předem za nabídky Úsměv

žádná fotka

Mám 3/4 legíny, jsou mi dlouhé takže je mám nad kotníky Široký úsměv smutně se usmívá

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Jsou z orsay, nenošené, neprůhledné, úžasný materiál! Kdyžtak zprávy Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

:-) tak už jen černo-černé Úsměv

žádná fotka

Mám 3/4 legíny, ale nejsou bavlněné. Kdyžtak se podivej do alba a popřípadě se ozvi Mrknání.. jinak bavlněné 3/4 jsem koupila v Tescu, cca za 100,-, možná je tam ještě mají Úsměv

žádná fotka

U mě v katalogu - černé legíny bavlněné elastické, já jsem malá, takže jsme je měla nad kotníky, ale normálním lidem jsou jako 3/4 Široký úsměv

žádná fotka

Díky za odezvu! Ke všem se podívám, zda je to to ono a dám vědět Úsměv
Ještě nějaké barvičky??? :-)

žádná fotka

Mám žluté legíny,koukni Mrknání

žádná fotka

Raději prosím tmavší barvy - ve žluté a šedé bych se necítila :-) Ale díky...

žádná fotka

slozeni : 96% bavlna,4% elastane,riflovina-barva viz foto ,prosivani oranzovou niti..imitace rifloviny,jsou to klasicke latkove leginky Úsměv
ROZMĚRY: pas : 28-34cnm, PS : 18,5cm,boky : 35cm (samozrejme pruzi), delka : 58/76 cm,spodek nohavice : 12cm
VÝROBCE: CANDY COUTURE
VELIKOST: XS

žádná fotka

Mám černé se vzory, bíle a fialové :-) koukni Mrknání

žádná fotka

Ahoj- mám tyto kvalitní 3/4 legíny:-)