Retro, retro, retro

Milé dámy,
sháním nějaké milé, kouzelné, jednoduché retro oblečení, doplňky a všechno, co se Retra a tak týká.
Jsem do toho blázena potřebuji trochu doplnit šatník.
Možná chvíli potrvá než vám budu moci zaplatit, ale můžete nabízet.
Mám ráda i výměnu, také by mě potěšila ![]()

Ahoj, možná by se Ti mohli líbit tyhle kraťásky. Je to velikost XS.
A nebo límeček, je oboustraný, takže se dá nosit na více způsobů.
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

ahoj, mám retro tuhle sukni ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

na ceně se ještě můžeme dohodnout, pouze prodej.
v případě zájmu se ozvi do zpráv ![]()

ahoj tyhle šaty mi přijdou dcl retro a jsou sexy
mrkni
ae jen prodávám..

Má nabídka se skládá převážně z retra neměním, jen prodávám za ceny, na kterých se můžeme dohodnout![]()

Ahoj, já mám tyhle retro šaty![]()

Ahoj, nejen pro Tebe, ale pro ostatní, kterým se líbí retro nabízím tohle sako.
Já jsem ho jako retro nenosila, přišlo mi fajn k riflím a jednobarevnému tílku. Líbil semi ten "univerzitní styl". Je strašně pohodlné a proti původní ceně z opravdu značkového obchodu ONLY za pusu :-) Koukněte... popřípadě i na moje ostatní věci.
Výměna možná 8-)

kdybys měla zájem, tak napiš do zpráv
!

Ahoj mám pár věcí. Více u mě v katalogu :-)
- první 4 jsou brože po prababičce
- 5. je stará kovová pudřenka po prababičce (bez pudru, použití jako zrcátko do kabelky, cena se dá smlouvat)
- černé koktejlky inspirované 50. léty
- károvaný blejzr/jarní kabátek alá 90. léta
V případě zájmu piš do zpráv :-)

Přidávám další retro kousky![]()

Ahoj, nevím jakou velikost hledáš, ale nabízím krásný top, který by se ti mohl líbit
Klidně se na ceně domluvíme
http://www.votocvohoz.cz/predmety/zeny/topy-and-tricka/topy-and-tank-topy-bez-rukavu/283467-top-znacka-wallis

mám tohle ![]()

Něco málo ![]()

nejake 'ala' retro kousky z me nabidky za hubicku
v pripade zajmu prosim do zprav ![]()