Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

žádná fotka

Holky máte některá zkušenost s objednávkou z oficiálního eshopu http://www.victoriassecret.com/ ? Zajímá mě kolik stojí přepsání peněz na účet nebo jestli se balík zaplatí ve formě dobírky a poštovný. Díky za infa

žádná fotka

Já si tam koupila plavky za 2500kč a došli mě jen kalhotky a ještě ve velikosti L místo S Široký úsměv

žádná fotka

také by mě to zajímalo,mají nádherné věciÚsměv

žádná fotka

kimberly: tak to je hnus, jak si to vyřešila? Kolik ti stálo poštovný?

žádná fotka

Kupoval mi je přítel takže poštovné netuším kolik stálo , normálně jsme je poslali zpět bylo to na dobírku takže jsme to zkontrolovali a poslali zpět. Ovšem jestli jsme peníze dostali zpět to nevím je to už rok a půl :/ ale myslim že se to vyřešilo že nám poslali část peněz víc si boužel nepamatuji :/

Ale myslím že jsem jedna z mála Úsměv kamarádka si tam kupovala dvoje plavky dohromady za 8000 i s poštovným a došlo jí vše v pořádku Úsměv plavky má už dva roky a jsou pořád krásné Úsměv je to opravdu kvalita Úsměv

žádná fotka

pročítala jsem pár diskuzí a co se týče plavek od této značky, tak spodní díl plavek mají o číslo větší než naše číslováníÚsměv

žádná fotka

bože to je nádhera!!!!!! Za jak dlouho to asi holky příjde?

žádná fotka

podívej se na ebay, tam od victoria's plavky mají, i všechno ostatní, a podstatně levněji, než na ofiko shopu Mrknání

žádná fotka

právě na ofiko maj ted slevy, vybrala jsem si tam plavky za 600, proto mě zajímá to poštovný a převod z účtuÚsměv

žádná fotka

Taky by mě zajímalo kolik stojí poštovný a převodÚsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 20.06.2012 16:06, (náhled)

aha, tak jestli mají slevy, tak to jo Úsměv to se asi taky mrknu Úsměv

žádná fotka

o platbe prevodem ci dobirce netusim, vzdy jsem tam platila kreditkou...
ceny mezinarodniho postovneho dle stranek...

Merchandise Subtotal Via Surface
$0.00 - $75.00 $27.99
$75.01 - $125.00 $33.99
$125.01 - $175.00 $38.99
$175.01 - $250.00 $46.99
$250.01 - $350.00 $56.99
$350.01 - $500.00 $63.99
$500.01 - $650.00 $73.99
$650.01 - $800.00 $88.99
$800.01 - $1000.00 $98.99
Over $1000.00 $109.99

samozrejme je vsak nutne pocitat s proclenim = 20% z ceny navic + tech asi 96 kc co se plati poste pri vyrizeni...bohuzel se to dnes uz moc nevyplati :-(

doufam, ze jsou pravdive tyto zpravy,,,a brzy bude obchod i v UK
http://fashion.telegraph.co.uk/article/TMG9279216/Victorias-Secret-set-date-for-UK-debut.html

žádná fotka

Vím, že je to mimo téma, ale kdyžtak mrkni. Můžu ti sehnat plavky, kalhotky nebo podprsenky! Levně! Přímo z USA! Úsměv Já mám pouze v barazu jen tohle:

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit, kdo VS nosíte..jak sedí velikosti?
budu poprvé objednávat..např. tento typ kalhotek či podobný (nemáte někdo?) http://www.victoriassecret.com/panties/5-for-26-styles/lace-waist-shortie-panty-cotton-lingerie?ProductID=84494&CatalogueType=OLS běžně mám tak velikost 38, M..tak nevím..popř. můžu vás poprosit, že byste mi to přeměřili?

žádná fotka

Já si kupovala VS plavky z jiné stránky a stály mě asi nějak 3tis a velikost odpovídala SÚsměv