žádná fotka

Ahoj holky,
nutně sháním věci, které můžete vidět na přiložené fotce (omlouvám se za špatnou kvalitu). Velikosti prosím S až M/L. Konkrétně jde o
- námořnické šaty
- bílé šaty s fialovými kytičkami
- bílý klobouk
- bílý límeček
- gumičky s beruškami Úsměv
Na fotce jsem já se ségrou, když jsme byly malé. Chceme nafotit podobnou teď, když jsme dospělé a dát jí mamince k narozeninám Úsměv Kdybyste cokoli z toho měly (nebo přiměřeně podobného), případně to viděly někde v obchodě, piště prosím do zpráv, budu vděčná!
Děkuju Srdce

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

lulu: Skvělý, díky Úsměv

žádná fotka

Šedé šatičky s kytičkama

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Být Tebou, tak skočím nakoupit látku a spíchnu si to - na to jedno focení vůbec nebude vadit, že to nebudeš mít přesně šité a vyjde to mnohem levněji a určitě i to i nezabere tolik času jako shánění po netu Úsměv Ty šatičky nevypadají střihově nijak složitě, hodila bych je jen na široká ramínka místo patlání rukávů, ty mi přijdou složitější. Na netu se dají i najít návody na nějaký základní typ šatů i s áčkovou sukní Úsměv

žádná fotka

našla jsem námořnickou sukni, kdyby náhodu Mrknání vel. S

žádná fotka

bílý klobouček jsem loni kupovala v F&F za pár korun Mrknání

žádná fotka

Super nápad to bude mít mamka určitě radost Úsměv námořnickou sukni jsem viděla v HM ale už je to dýl a jinak mi přijde dobrý nápad si koupit tu látku, na jednu fotku to nějak spíchnete, důležitý je jak to vypadá zepředu, zezadu to nebude vidět Široký úsměv

žádná fotka

xrcdny16: Díky, ale to není úplně ono
sifinka: Děkuju, myslíš to určitě dobře, ale já se na nějaké šití nebo "spíchávání" fakt nevidím, jsem (asi jako jediná na Votoč) na tyhle věci úplně levá Široký úsměv Takže jen v nouzi nejvyšší, ale fakt děkuju Úsměv
anetka_limetka: Pěkná, popřemýšlím a když tak dám vědět Úsměv
ruzena: Díky, plánuju brzy vyrazit na průzkum po obchodech Úsměv
ma.aja: Děkuju za pochvalu, snad jo, doufáme, že to pozná Široký úsměv To je taky fakt.. No, ještě to "šití" zvážím Široký úsměv
Holky, všem moc děkuju, pište prosím tipy dál Úsměv

žádná fotka

mám gumičky s beruškama! Široký úsměv

žádná fotka

Mám bílý plátěný klobouček, bílo-modrý proužek sukni a košili, nafotím pokud budeš chtít,/ne na postavě/,
co tyto šaty? do rukávů by se mohla provléknout guma, zkusím to, jak to bude vypadat, napišDopis

žádná fotka

zkus sekáče nebo vietnamce Mrknání

žádná fotka

niky0009: Máš zprávu, díky.
miva: Díky moc! Ano Píšu Ti...
týnka: Děkuju, ale už mám dost málo času, a na bloudění na slepo to fakt nevidím Úsměv Navíc u Vietnamců jsem v životě nebyla, nevím, kde je hledat Culení