Sháním tyto šaty- prosím podívejte se

Ahoj holky,
nutně sháním věci, které můžete vidět na přiložené fotce (omlouvám se za špatnou kvalitu). Velikosti prosím S až M/L. Konkrétně jde o
- námořnické šaty
- bílé šaty s fialovými kytičkami
- bílý klobouk
- bílý límeček
- gumičky s beruškami
Na fotce jsem já se ségrou, když jsme byly malé. Chceme nafotit podobnou teď, když jsme dospělé a dát jí mamince k narozeninám
Kdybyste cokoli z toho měly (nebo přiměřeně podobného), případně to viděly někde v obchodě, piště prosím do zpráv, budu vděčná!
Děkuju ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Šedé šatičky s kytičkama
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Být Tebou, tak skočím nakoupit látku a spíchnu si to - na to jedno focení vůbec nebude vadit, že to nebudeš mít přesně šité a vyjde to mnohem levněji a určitě i to i nezabere tolik času jako shánění po netu
Ty šatičky nevypadají střihově nijak složitě, hodila bych je jen na široká ramínka místo patlání rukávů, ty mi přijdou složitější. Na netu se dají i najít návody na nějaký základní typ šatů i s áčkovou sukní ![]()

našla jsem námořnickou sukni, kdyby náhodu
vel. S

xrcdny16: Díky, ale to není úplně ono
sifinka: Děkuju, myslíš to určitě dobře, ale já se na nějaké šití nebo "spíchávání" fakt nevidím, jsem (asi jako jediná na Votoč) na tyhle věci úplně levá
Takže jen v nouzi nejvyšší, ale fakt děkuju
anetka_limetka: Pěkná, popřemýšlím a když tak dám vědět
ruzena: Díky, plánuju brzy vyrazit na průzkum po obchodech
ma.aja: Děkuju za pochvalu, snad jo, doufáme, že to pozná
To je taky fakt.. No, ještě to "šití" zvážím
Holky, všem moc děkuju, pište prosím tipy dál ![]()

Mám bílý plátěný klobouček, bílo-modrý proužek sukni a košili, nafotím pokud budeš chtít,/ne na postavě/,
co tyto šaty? do rukávů by se mohla provléknout guma, zkusím to, jak to bude vypadat, napiš![]()