žádná fotka

Ahoj,
sháním klasické malé černé. Nemusí být černé(klidně i tmavě modré, vínové, šedé, či jiné), ale měly by být stejně univerzální, a za dobrou cenu Úsměv
velikost S-M¨
Takže děvčat, pokud máte nějaký takový kousek v šatníku navíc, neváhejte a nabídněte, prosím!

žádná fotka

AhojÚsměv Moje nabidka:

Prvni jsou ASOS / nove s visackami vel 10/38 za 450 Kc (druha foto jsou ty same saty jen v jine barve, lepe tam vynikne ten vzor)
Druhe jsou Ben Sherman / nove s visackami vel M za 650 Kc
Treti/ modre jsou opet ASOS / nove s visackami vel 8/36 za 450 Kc

Mam momentalne rozbity fotak, takze vlozim az to pujde, kdyztak muzu poslat hezci a vic fotek a videi catwalku mailemÚsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Ahoj. Sice budu možná za potvoru, že kazím votočvohozu obchody, ale klasické, jako opravdu klasické malé černé (ve stylu Audrey Hepburn) mívají v H&M za nějakých 800,-

žádná fotka

Proc bys mela byt za potvoruÚsměv Od toho tady prece to forum je, abychom si pomahaly a diskutovalyÚsměv Mit na vyber je prece super, ne kazdemu slusi strih jako Audrey Hepburn, ale treba zrovna vendy se budou libitÚsměv

žádná fotka

Sametové šaty já mám takovéhle Úsměv

žádná fotka

? Úsměv
Malé černé

Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.