Celkem: 25 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

strašně bych chtěla tuhle kabelku, nemám tolik peněz, abych dávala x tisíc za originál, takže neviděli jste ji někdo někde? Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

viděla jsem něco takového v NY..

žádná fotka

kouknu, díky za tip Úsměv

žádná fotka

Sice nemám v kabele ten typickej ženskej binec, ale i tak bych asi nepotřebovala, aby každej viděl co v ní mám..Třást se

žádná fotka

Podobnou, menší verzi sem v pátek viděla v Tally Weijl..Úsměv

žádná fotka

Pull & Bear

žádná fotka

Tally weijlÚsměv

žádná fotka

no myslím, že by se okolí zděsilo kdyby vidělo, co tam občas "pašuju" za nesmysly Široký úsměv

žádná fotka

Myslím, že tu zelenou mají v HM. Mně se tehle typ kabelek líbí, ale asi bych do ní nešla.... Musí to vypadat fakt dobře když si tam neseš hodně osobní věci.... Třeba tampóny nebo vložkyÚsměv Úsměv

žádná fotka

díky za tipy holky Mrknání
čekala jsem, že to vzbudí podobné reakce, vložky ani tampony samozřejmě vystavovat nehodlám Mrknání Culení

žádná fotka

Tu taky hrozně chci, tu první v modré, ale byla ihned vykoupená, možná ještě na ebay bude k sehnání

žádná fotka

tuhle debilní tašku musim nosit v práci na letišti ... absolutní ztráta soukromí všichni cestují čumí co v ní mam fakt me to vytáčí !!!

žádná fotka

Tu jsem viděla v HM, černou Mrknání

žádná fotka

Když 800 se mi za ní uplně dávat nechce Široký úsměv

žádná fotka

Dobré pro zloděje v MHD...aspoň hned vidí, jestli má cenu tam vůbec šátrat Široký úsměv ...Jinak je moc hezká, ale asi nepotřebuju, ať každý vidí, že nosím v kabelce tampony apod. Úsměv

žádná fotka

Ježiši kdybych tohle nosila to by bylo Široký úsměv V tašce mám absolutní chaos, sama tam nikdy nemůžu nic najít, takhle by mi mohli ještě ostatní pomoct Široký úsměv

žádná fotka

Já to viděla někde v Praze na Chodově, obchod si přesně bohužel nepamatuju, ale vím že jsem se dost zděsila, co se týče boordelu v autě a kabelce tak myslím že nemám konkurenci, tampony by byly asi to nejmenší, stačilo by vidět ty kvanta obalů od čokolád (vyhazuju když je nejhůř) Široký úsměv, ale nevypadá to špatně Úsměv

žádná fotka

Tak je jasné, že tahle kabelka není pro bordelářky... Na druhé anetině fotce celkem dobře vidět, co v ní nosit. Diskrétní nebo drobné věci se hodí do nějakého pouzdra, aby to nebylo na očích a aby tam nebyl bordel. Na fotkách z kolekce se tyhle kabelky přesně takhle nosily.

žádná fotka

Já sem jí kdysi dostala, neměla sem ji ani jednou a nenapadlo mě ji tu uveřejnit, že by ji někdo chtěl, tak letěla do kontejneru :/

žádná fotka

HM

Celkem: 25 , Předmětů na stránce: 20 50 100