POMOC - neviděli jste někde tohle?

strašně bych chtěla tuhle kabelku, nemám tolik peněz, abych dávala x tisíc za originál, takže neviděli jste ji někdo někde? ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Sice nemám v kabele ten typickej ženskej binec, ale i tak bych asi nepotřebovala, aby každej viděl co v ní mám..![]()

no myslím, že by se okolí zděsilo kdyby vidělo, co tam občas "pašuju" za nesmysly ![]()

Myslím, že tu zelenou mají v HM. Mně se tehle typ kabelek líbí, ale asi bych do ní nešla.... Musí to vypadat fakt dobře když si tam neseš hodně osobní věci.... Třeba tampóny nebo vložky
![]()

díky za tipy holky
čekala jsem, že to vzbudí podobné reakce, vložky ani tampony samozřejmě vystavovat nehodlám
![]()

tuhle debilní tašku musim nosit v práci na letišti ... absolutní ztráta soukromí všichni cestují čumí co v ní mam fakt me to vytáčí !!!

Dobré pro zloděje v MHD...aspoň hned vidí, jestli má cenu tam vůbec šátrat
...Jinak je moc hezká, ale asi nepotřebuju, ať každý vidí, že nosím v kabelce tampony apod. ![]()

Ježiši kdybych tohle nosila to by bylo
V tašce mám absolutní chaos, sama tam nikdy nemůžu nic najít, takhle by mi mohli ještě ostatní pomoct ![]()

Já to viděla někde v Praze na Chodově, obchod si přesně bohužel nepamatuju, ale vím že jsem se dost zděsila, co se týče boordelu v autě a kabelce tak myslím že nemám konkurenci, tampony by byly asi to nejmenší, stačilo by vidět ty kvanta obalů od čokolád (vyhazuju když je nejhůř)
, ale nevypadá to špatně ![]()

Tak je jasné, že tahle kabelka není pro bordelářky... Na druhé anetině fotce celkem dobře vidět, co v ní nosit. Diskrétní nebo drobné věci se hodí do nějakého pouzdra, aby to nebylo na očích a aby tam nebyl bordel. Na fotkách z kolekce se tyhle kabelky přesně takhle nosily.