žádná fotka

Jsem tu novicka a prestoze zaklady pc ovladam,tak tady je to pro mne nejaky nefunkcni,tak se chci zeptat,zda delam neco spatne....kliknu na "muzi" a stejne mi stale naskakuji stranky s damskym oblecenim,doplnky atp...zadam znovu "muzi"- sportovni obleceni a nic...tak zacnu prohlizet nabizene stranky se vsim moznym- asi se tim musim prodrat nez mi naskoci ma kyzena stranka:-))) a najednou mi tam naskoci "muzi" ...jsem z toho jelen...delam neco spatne?.-)

žádná fotka

myslim, že špatně nic neděláš, jen je tady nový design a nové možnosti, tak to asi není ještě úplně srovnané, už někde holky ve fóru psaly, že jim tohle nefunguje... Mrknání

žádná fotka

Mně to také funguje přesně takle, zadáš filtry které chceš, a přejdeš na druhou stránku. Tam se ti již zobrazí tvůj filtrovaný výběr správně. Jen když si otevřeš některou věc musíš se pak proklikávat znovu všemi filtry nebo se vrátit na prohlížeči zpět.

žádná fotka

holky diky,jsem rada,ze to neni mou neschopnosti:-)) Tak snad se vychytaji muchy a bude to super!:-))Dik!!!

žádná fotka

Já jsem tu taky nová a nějak se tu nemůžu zorientovat smutně se usmívá Např. jak zlevnit zboží v mé nabídce? Všimla jsem si, že někteří prodejci mají uvedenu původní cenu a pak odečtená % a nová cena se jim už normálně zobrazí v náhledu...jak na to? Hmm a pak mám ještě problém s přidáním oblíbených prodejců do " líbí se mi" - ráda bych sledovala některé pravidelně a prostě jsem to ještě neodhalila. Prosím poraďte, chybí mi tu "manuál pro začátečníky" . Díky!!

žádná fotka

http://www.votocvohoz.cz/main/faq Mrknání Tady najdeš vše, klasické FAQ Mrknání

žádná fotka

Přidám se, ještě se tu pořádně neorientuju, dají se nějak dohledat komentáře? Jde mi o to, že jsem si včera neuložila jednu věc, co se mi líbí, ale pod fotkou jsem kometovala, dá se to nějak dohledat? Díky za radu.Úsměv