Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

žádná fotka

Ahoj holky,
nevíte, kde bych se mohla poptat na brigádu na prázdniny v ČB? Díky za rady Úsměv

žádná fotka

Já myslela že to tady nesnášíš Široký úsměv

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 01.02.2013 10:17, (náhled)

Já to tam mám ráda, Niki to nesnáší....

žádná fotka

To vy mě taky zajímalo smutně se usmívá sjela jsem snad všechny portály s nabídkou práce, ale všechno je až tak od 18 a já mám 16 :/

žádná fotka

Mě by stačila i rada, kde v ČB berou brigádníky. Moc to tam neznám. Jsem tam na VŠ a přes prázdniny si tam platím byt, tak abych ho neplatila zbytečně a aspoň jsem tam přespávala a přes den byla na brigádě.

žádná fotka

Těžko radit, já jsem odsud a mám brigádu,ale celoroční. Na prázdniny se shíní těžko.

žádná fotka

Kamarádka brigádničila v ČSOB, ale je to už asi 3 roky zpět ...

žádná fotka

Spíš se daj sehnat jen přes známý. :/

žádná fotka

Taky bych potřebovala něco na léto,ale také nevím,kde hledat.

žádná fotka

Kiosek ing bank v nákupním centru, ale tam je to teda na celoroční brigáda a od 18 let Úsměv

Je těžký něco najít :/ Pořád berou v mekáči a v call centru Atoda, jinak nevím... a na jaře občas nabíraj nový lidi do Faktor teamu na hostesky..

žádná fotka

Díky holky Úsměv tak já se zkusím někde zeptat a uvidíme Úsměv

žádná fotka

No vím, že ATODA bere nové brigádníky skoro pořád, ale je to telemarketing, nicméně když budeš šikovná, tak se tam dá i dost vydělat, a pak taky takové ty chůvičkovské agentury. http://www.atoda.cz/volna-mista/telefonni-prodejce-brigada.html

žádná fotka

Pokud ti nevadí práce servírky v nonstop baru (ale slušným, žádnej zaplivanej pajzl), tak v rožnově v herna bar Na Kampě scháněj servírku

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 06.02.2013 08:43, (náhled)

V Rožnově mám byt, tak to by se hodilo Úsměv díky