Celkem: 62 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Holky už mě to fakt začíná vytáčet, v popisu mám jasně velkým písmem NEVYMĚŇUJI, JEN PRODÁVÁM, ale stejně mám denně cca 5 dotazů, zda vyměním. Já už tak nevím, jak to mám napsat jinak, by to dotyčné pochopily. Poradíte, mám si to napsat na čelo či kam???? Omlouvám se, ale jsem fakt rozčílená a už mě to nebaví.

žádná fotka

holt každý to chce aspoň zkusit.. musíš to brát s nadhledem Mrknání

žádná fotka

Přesně.. Mám u dané věci popisek "prodám", v komentářích to slečně zopakuju a za chvíli komentář od jiné slečny "vyměníš?" Široký úsměv
Ale že by mě to tak rozčilovalo jak Tebe se říct nedá, jsem za tuhle stránku ráda Úsměv

žádná fotka

Umíme číst a většinou si vždy čtu, jestli slečna mění nebo ne, ale mám pocit, že se to u tebe v tom všem textu trochu ztrácí. Zkus to dát jako první větu a ne jako poslední. Uvidíš.

žádná fotka

no já jsem taky ráda, že tu jsem, ale když vám fakt denně příjde 5 dotazů tohoto typu, tak já už nevím, kdybych to tam napsané neměla, tak neřeknu ani ň

žádná fotka

Já mám zase napsáno, že "měním pouze v Praze" a stejně mi píšou mimopražský holky, jestli nevyměním. Už mě to nebaví.

žádná fotka

Přece,od toho se při dávání zboží do katalogu určuje,jestli chce slečna danou věc prodat nebo vyměnit...od toho to tam přece je...

žádná fotka

no právě, a to ostatní vůbec nerespektují, tak to raději píšu do inzerátu, ale jako bych tam nic nenapsala ...

kdybych za každé Vyměníš? dostala 5 Kč, tak jsem skoro "milionář"

žádná fotka

nedivim se,máš tak dlouhej text ,pochybuju že si to někdo přečte celí.Já třeba tak dlouhý texty fakt nečtu.Takže bych to napsala jako první větu určitě!

žádná fotka

no, na druhou stranu jsme na votočvohoz a asi holky předpokládají, že všichni chtějí i votáčet... nebo?

žádná fotka

S tím nic nenaděláš Mrknání taky jsem si to začala psát do každýho popisu, uvodní sránku profilu nevyjímaje a docela to zabralo (už mám pouze 1 dotaz denně Široký úsměv)... ale spousta lidí jde jen po ceně, tak že si popis ani nečtě, když je cena opravdu zajímavá a hned horlivě píšou komentáře nebo zprávy.... vždy zdvořile odmítnu, ale pravdou je, že se mi v životě nestalo, že by si někdo něco ode mě koupil i přesto, že ho s výměnou odmítnu.... nejvíc mě zaráží, když chce někdo vyměnit věc za 10,- nebo 20,- .. co z takové výměny....

žádná fotka

kajinka59:co ty víš třeba někomu vyměníš něco za dvacku a ty získaš tričko v ceně 200 :-D

žádná fotka

Jako já si myslím, že fakt některé slečny neumí číst.. Ani se ti nedivím, že jsi naštvaná.. to stejné ve forum.. prosím nepřidávejte své nabídky a vždycky se najde někdo kdo to tam přidá..

žádná fotka

Dík za rady, v nových aukcích budu psát hned jako první větu Široký úsměv snad to pomůže

žádná fotka

když ti někdo v katalogu najede na věc tak se ti na profil ani nekouká Úsměv a myslím že není zas taková obtíž napsat NE NEMĚNÍM...

mě teda spíš víc štvou lidi co se snaží na věcech co nejvíc vydělat (at jdou na aukro ne?) a když ne na věcech tak na poštovným...

žádná fotka

Já to mám napsané v profilu, navolím to zvlášť u každého předmětu + to připisuju do sekce "ještě něco" a jak to vypadá? Několik dotazů na výměnu denně. Neměním hlavně proto, že ať jsem se kolikrát snažila sebevíc, prostě jsem si nic nevybrala, můj vkus je dost vyhraněný a přijde mi to i dost riskantní podnik. Mám taky docela levný věci a měnit moje tričko za 90 za tričko stejného rázu a onošení za 200 nebo používanou rtěnku se mi fakt nechce. Zaujala jsem však stejný postoj jako dané slečny. Nehodlají obětovat čas pro pročtení základních informací, v tom případě neobětovávám ani já čas jim pro odepsání...

žádná fotka

Ne neumí.. Úsměv taky se mi to stalo,ale chce se nad tím povznést .. Úsměv jednoznačně, nekteré uživatelky hold zkouší, zda se jim to podaří nebo nee Úsměv Mrknání

žádná fotka

čekala jsem, jaké bude kritérium pro to, jestli umím čístÚsměv
take it easyÚsměv

žádná fotka

Ta stránka je primárně k otáčení, ne? Není se tedy čemu divit Mrknání A ze zkušenosti vím, že je to o přístupu - buď prostě denně smažeš pár zpráv a slušně je odmítneš a budeš se snažit dál prodávat (někdy to holky nakonec koupí, když si u nich nic nevyberu - a to tu možnost nevylučuju) nebo se přesuneš na stránku, kde jsou inzeráty primárně k prodeji. Mrknání

A ještě si neodpustím jednu poznámečku. Holky, které na svých stránkách píší, že zásadně nevyměňují, mi samy píšou, jestli nevyměním, takže... tak Úsměv

žádná fotka

chobotka: otáčení ale přece neznamená vyměňovaní, ale koloběh věcí - takže i prodej....
fashionclothes: napiš to i do popisu věci jako první větu a velkým písmem. třeba to zabere... Úsměv

Celkem: 62 , Předmětů na stránce: 20 50 100