depilácia laserom

ahoj holky,mám takú netradičnú otázku a to, či niektorá z vás má skúsenosti s epiláciu laserom tu v Prahe a ak ano,ako ste spokojné,bolo to účinné?poprípade, na akej klinike ste boli a koľko vás to stálo.ďakujem pekne![]()

moje maminka vyzkoušela několik salonů, nechala si děla obličej a chloupky rostou stále, stálo jí to hromadu peněz a výsledek jen chvilkový, nezabrala jí ani elektrická jehla

Zkušenosti nemám,ale mooc ráda bych se jednou provždy zbavila chloupů ve tříslech,tak bych též uvítala nějakoé postřehy ![]()

ancovicka-nails: no to si ma veľmi nepotešila:/ ja si myslím, že to je moja jediná šanca ako sa ich zbaviť..chcem to skúsiť,ale radšej by som dala na preferencie niekoho,kto to už v danej klinike absolvoval..každopádne,dík za koment![]()

no já mám stejný problém, zřejmě je to dědičné, ale na mámě vidím, že zázraky neexistují, stejně vždycky skončí u pinzety....zkoušela jsem i ten zázračný krém co na něj byla všude inzerce a prodávalo ho dm, slibovali snížení růstu o polovinu a nic...takže zase zbývá pinzeta nebo další bolestivé metody
mimochodem máte některá zkušenost-radu jak smýt depilační vosk?

Máma si nechávala udělat laserem třísla a moc si to pochvalovala.. bylo to docela dávno, tak v roce 2002, ale vydrželo jí to prý skoro pět let... asi hrozně záleží, kde si to necháváte dělat :-)

ja jsem taky na to chtěla jit, jelikož jsem viděla i hodně slevových poukazů na to. Ale cetla jsem si diskuze na omlazeni, a podle toho co tam píšou, mi nepřipadá, že je to nějak trvale učinné. Takže jsem nakonec do toho nešla.

kamoska si ted byla nechat odstranit chloupky v podpazi a stalo to 900kc.ale pujde jeste jednou.po mesici aby to melo vetsi ucinek.prej to vydrzi tak 5 let.a chtela si nechat i trisla a rekli ji ze pokud jeste nemela deti tak to nedoporucuji...

Ahoj, přes hyperslevy jsem si koupila vouchery, za podpaží jsem dala tedy jen 1500, bylo to 5 návštěv (to doporučují) a výsledek nic moc, 50% jich tam stále mám, jsem docela zklamaná. Přitom je nemám světlé, které jdou hůře zlikvidovat, protože jsou málo kontrastní k pokožce. Bylo to IPL technologie a byla jsem v Brně. Tak teď řeším co dál...

liemmelde: prosím ťa a kde si to nechávala tvoja mamina robiť-v akej klinike a koľko ju to cca stálo. Už jej naspeť dorástli? keď píšeš,že vydržali to 5 rokov. Díík
)
nikaska: na teba mám podobnú otázku,nevieš kde si to dala kamoška spraviť. A to ju stálo jedno sedenie 900kč?

Zrovna včera jsem četla o depilacei ULTRAZVUKEM. Je to účinné a trvalé (prý) stejně jako laserem.
http://www.plasticka-chirurgie.info/novinky/epilace-chloupku-vsech-barev
Výhodou je, že to zničí chloupky jakékoliv barvy, tedy i světlé.
Přitom ta informace je tam už z r. 2009, tak nevím, protože neznám nikoho, kdo si to dělal
Ale byla bych ráda, kdyby tu někdo zkušenost napsal
Vím z diskusí, že někdo to má trvale a někdo musí za pět let na udržovací proceduru... i tak to chci ale zkusit
kdo to má pořád rvát? ![]()