žádná fotka

ahoj holky,mám takú netradičnú otázku a to, či niektorá z vás má skúsenosti s epiláciu laserom tu v Prahe a ak ano,ako ste spokojné,bolo to účinné?poprípade, na akej klinike ste boli a koľko vás to stálo.ďakujem pekneÚsměv

žádná fotka

moje maminka vyzkoušela několik salonů, nechala si děla obličej a chloupky rostou stále, stálo jí to hromadu peněz a výsledek jen chvilkový, nezabrala jí ani elektrická jehla

žádná fotka

Zkušenosti nemám,ale mooc ráda bych se jednou provždy zbavila chloupů ve tříslech,tak bych též uvítala nějakoé postřehy Úsměv

žádná fotka

ancovicka-nails: no to si ma veľmi nepotešila:/ ja si myslím, že to je moja jediná šanca ako sa ich zbaviť..chcem to skúsiť,ale radšej by som dala na preferencie niekoho,kto to už v danej klinike absolvoval..každopádne,dík za komentÚsměv

žádná fotka

Mam stejny problem :/

žádná fotka

no já mám stejný problém, zřejmě je to dědičné, ale na mámě vidím, že zázraky neexistují, stejně vždycky skončí u pinzety....zkoušela jsem i ten zázračný krém co na něj byla všude inzerce a prodávalo ho dm, slibovali snížení růstu o polovinu a nic...takže zase zbývá pinzeta nebo další bolestivé metody
mimochodem máte některá zkušenost-radu jak smýt depilační vosk?

žádná fotka

Máma si nechávala udělat laserem třísla a moc si to pochvalovala.. bylo to docela dávno, tak v roce 2002, ale vydrželo jí to prý skoro pět let... asi hrozně záleží, kde si to necháváte dělat :-)

žádná fotka

ja jsem taky na to chtěla jit, jelikož jsem viděla i hodně slevových poukazů na to. Ale cetla jsem si diskuze na omlazeni, a podle toho co tam píšou, mi nepřipadá, že je to nějak trvale učinné. Takže jsem nakonec do toho nešla.

žádná fotka

kamoska si ted byla nechat odstranit chloupky v podpazi a stalo to 900kc.ale pujde jeste jednou.po mesici aby to melo vetsi ucinek.prej to vydrzi tak 5 let.a chtela si nechat i trisla a rekli ji ze pokud jeste nemela deti tak to nedoporucuji...

žádná fotka

Ahoj, přes hyperslevy jsem si koupila vouchery, za podpaží jsem dala tedy jen 1500, bylo to 5 návštěv (to doporučují) a výsledek nic moc, 50% jich tam stále mám, jsem docela zklamaná. Přitom je nemám světlé, které jdou hůře zlikvidovat, protože jsou málo kontrastní k pokožce. Bylo to IPL technologie a byla jsem v Brně. Tak teď řeším co dál...

žádná fotka

liemmelde: prosím ťa a kde si to nechávala tvoja mamina robiť-v akej klinike a koľko ju to cca stálo. Už jej naspeť dorástli? keď píšeš,že vydržali to 5 rokov. DííkÚsměv)

nikaska: na teba mám podobnú otázku,nevieš kde si to dala kamoška spraviť. A to ju stálo jedno sedenie 900kč?

žádná fotka

pokud je blond tak to nemusí bejt učinné,čím tmavší pigment,tím lepší výsledky...

žádná fotka

Zrovna včera jsem četla o depilacei ULTRAZVUKEM. Je to účinné a trvalé (prý) stejně jako laserem.
http://www.plasticka-chirurgie.info/novinky/epilace-chloupku-vsech-barev

Výhodou je, že to zničí chloupky jakékoliv barvy, tedy i světlé.

Přitom ta informace je tam už z r. 2009, tak nevím, protože neznám nikoho, kdo si to dělal Úsměv
Ale byla bych ráda, kdyby tu někdo zkušenost napsal Úsměv Vím z diskusí, že někdo to má trvale a někdo musí za pět let na udržovací proceduru... i tak to chci ale zkusit Úsměv kdo to má pořád rvát? Úsměv