pojdme pomoct nártounům!

Ahoj, pojďme pomoct nártounům, jistě je znáte, malí primáti žijící na Filipínách, kde se jim ovšem stále zhoršují podmínky pro život díky senzace chtivým turistům a parkům, kde si turisti nártouny mohli zblízka fotit, obtěžovat se a vůbec nártouni zde velice strádali, umírali a proto byli stále další odchytáváni z přírody. Kvůli tomu počet těchto úžasných zvířat prudece klesl.
Český Tarsius Project se jim snaží pomáhat a slavil již velké úspěchy (zavření nevyhovujích parků apod., rozšíření prostorů pro nártouny, apod.), samozřejmě ale potřebuje finanční dary, aby mohl realizovat další záchranné kroky.
Pokud koupíte něco z těchto mých věcí, místo mého účtu vám dám účet pro nártouny a výtěžek tedy půjde rovnou na ně. (Případně také můžete kupovat trička a další výrobky přímo s nártouny, viz. www.tarsiusproject.org/wp-content/uploads/Tarsius-katalogKeStazeni.pdf či si adoptovat nártouna, zde najdete i příslušné číslo účtu http://www.tarsiusproject.org/cs/podporte-projekt/)
černorůžové krajkové tílko
třpytivé tílko za krk
elegantní vínový top
letní tričko se vzorem
letní růžová sukně
kostkované krátké šaty
krátké letní topy bílý/černý
různá dámská trička
super růžové tílko/tričko se vzorem
DÍKY
originální červené tílko
dámské tričko s dlouhým rukávem
dámská trička s dlouhým rukávem
červená trička s dlouhým rukávem
vínová dámská košile
bílá trička
svetry zdarma či symbolická cena
černá trička AKCE
Ceny jsou různé, ale můžete navrhnout svou (i vyšší), nártouni budou rádi za každou pomoc!!!
Pokud máte něco, co byste rády prodaly ve prospěch nártounů, prosím přidejte!
Či naopak, pokud zahlídnete něco u mě, co byste rády koupily "nártounům" ale není to tu, dejte vědět ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

to by bylo asi velice složité a ve výsledku bys na to stejně potřebovala peníze
momentálně je potřeba získat finance na pokračování projektu (vše si můžeš přečíst na webu), každá koruna se hodí.. a nemáš třeba něco hezčího ty, co bys ráda nabídla?
v katalogu jsou i placky, magnetky a podobně..
čekala jsem teda upřímně trochu větší zájem lidí, ale chápu že tu lidi raději vydělávají na to aby si mohly koupit další věci spíš než někomu pomáhat .. samozřejmě děkuju moc Tobě za zájem, ovšem protože nártouni nejsou tady, ale na Filipínách, momentálně se jim jinak než finančně příliš pomoci nedá, pokud by ses teda nechtěla do projektu zapojit jako biolog nebo pomáhat právě shánět finance (zase jsme u toho
) organizovat propagační akce a podobně ![]()
tak ted tedy nechápu, kdo mě nahlásil? a ze takováta témata by se měla zakázat? proč? a proč by to dotyčný nenapsal rovnou? snad je moje věc, co s penězi za svoje oblečení udělám ne? a že jsem do toho chtěla zapojit i další lidi? co je na tom špatného? fóra o hubnutí zápěstí jsou v pořádku a fórum pro pomoc nártounům někdo nahlásí??? tomu teda vážně nerozumím????
viz:
Byl jsi nahlášen kvůli - Téma fóra (neznámý): Ahojky, podle mě tohle téma tady nemá co dělat...a řeči typu "každý raději vydělává než pomáhá nártounům". V ČR je spousta zvířat a dětí a lidí... Taková témata by se měla tady zakázat...
vůbec jsem nepochopila, zda je to od adminů či někoho jiného?
to tu nikdo nechce pomoct nártounům?
![]()

Tak teda ten kdo tě nahlásil je solidně trapný ;-) nic si z toho nedělej.
Já jsem tenhle měsíc už utratila všechny peníze, ale přes prázdniny si koupím něco přímo z toho webu .. koukala jsem, že je prodávají v Zoo Ostrava ![]()

Moc děkuji za info o tomto projektu, určitě se podívám. Já přispívám na projekt Návrat lososů http://www.navratlososu.cz/.

Po výplatě si pořídím triko s nártounem.
Děkuji za info.