Celkem: 51 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na nějaké ty babské rady, co by mohlo "vytáhnout" zápach z cigaretového kouře z kabelky. Koupila jsem si zde totiž kabelku, paní byla asi kuřačka a kabelka uvnitř (podšívka, vnitřek kabelky) neuvěřitelně páchne po kouři, což mi jako nekuřačce opravdu vadí.
Nevíte prosím,jak tento zápach odstranit? Kabelku vyprat nemohu, na to není uzpůsobená,to bych ji zničila. smutně se usmívá

žádná fotka

A co ji umýt ručně?

žádná fotka

No to právě nejde, prát nelze vůbec, úplně bych ji zničila. smutně se usmívá

žádná fotka

Aha, a co vyvětrat ji?

žádná fotka

prý pomáhá dát věc na topení

což je v tomhle počasí blbost noŠiroký úsměv

žádná fotka

Větrat jsem ji zkoušela, už asi dna týdny visela venku na šňůře pod střechou a nic. smutně se usmívá

žádná fotka

větrat nebo si koupit nějaký spešl sprej na přebití zápachu.. přítel jeden našel u nás v grow shopu - je to sice nekuřák ale ten sprej voní jako žvýkačky Sluníčko nemohli jsme ho tam nechat Široký úsměv

Ahoj Úsměv ano, je pravda, že pomáhá topení, ale v létě asi těžko. Vyzkoušela bych ten sprej, to by mohlo pomoct. Když ne, tak si počkej do té zimy. Mrknání

žádná fotka

mě jednou přišla bunda tak zakouřená že to přestalo být cítit až o 3 vypráních, hrůza

žádná fotka

Já to nechávám třeba 3 dny na balkóně, a vždy se to z toho "vytáhne" Úsměv

žádná fotka

to je jedna z věcí jako nekuřákovi, co mi při kupování opravdu vadí, vím, že by to byla asi diskriminace, ale opravdu bych ráda věděla, zad kupuji od kuřáka či nekuřádka - hodně by mě to v nákupech ovlivňovalo

žádná fotka

Tak to je síla...to bych okamžitě vrátila a dala negativ, zápach z cigaret nesnáším...
Jinak tedy pomůže obětovat třeba starý ručník - vyprat ho s aviváží (např. lenor - silná a hodně výrazná vůně) a až bude skoro suchý (takový jen lehce vlhký ještě), strčit ho dovnitř kabelky a zavřít - vtáhne to do sebe. pak ho pro jistotu vyhoď nebo znovu dej prát. A kabelku na sluníčko doschnout a mělo by to být ok...

žádná fotka

ještě bych zkusila nějaký voňavý deodorant na nohy nebo takové ty anti tabákové spreje do bytů .
Nebo bych do ní v mističce zavřela nakrájený citron (dává se to i do ledniček na chytání pachu) tak třeba to bude fungovat i takhle Úsměv

žádná fotka

Zkus do toho nasypat rozdrcený jehličí nějakých víc aromatických jehličnanů - já to používala, když ještě naši nevěděli, že kouřím, aby to ze mně nebylo cítit a fungovalo to víc, než cokoliv jinýhoŠiroký úsměv

žádná fotka

Jé, moc díky za tipy, holky! Úsměv Klidně piště dál, každopádně to zkusím! Mrknání

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 20:52, (náhled)

proč by to byla diskriminace?, je jasné, že nikdo nechce , aby mu přišly smradlavé věci
(sama sice jsem kuřák, nicméně doma nekouřím a samotné mi celkem vadí, když je tím načichlé oblečení)

žádná fotka

A co zkusit koupelovou sůl?Nevtáhne ten zápach?:o)

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 29.06.2012 20:55, (náhled)

no mám pocit, že by se kuřáci určitě začli bouřit, že je to diskriminace, že nám do toho nic není atd atd

žádná fotka

Taky jsem si tady od jedné slečny něco koupila a již jsem to 3x prala i s aviváží a pořád ten zápach cítímAjeje!

žádná fotka

já to mám od začátku své působnosti zde napsáno v profilu. Zas na druhou stranu ne každý kuřák vyhulí 40 každý den a navíc doma kde mu pak smrdí celý byt. Moje kamarádky taky kouří a jejich oblečení nesmrdí vůbec takže by tady teoreticky mohly přicházet o zákaznice, která by měly strach si od nich něco koupit

Celkem: 51 , Předmětů na stránce: 20 50 100