Co se zápachem od cigaret?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na nějaké ty babské rady, co by mohlo "vytáhnout" zápach z cigaretového kouře z kabelky. Koupila jsem si zde totiž kabelku, paní byla asi kuřačka a kabelka uvnitř (podšívka, vnitřek kabelky) neuvěřitelně páchne po kouři, což mi jako nekuřačce opravdu vadí.
Nevíte prosím,jak tento zápach odstranit? Kabelku vyprat nemohu, na to není uzpůsobená,to bych ji zničila. ![]()

Větrat jsem ji zkoušela, už asi dna týdny visela venku na šňůře pod střechou a nic. ![]()

větrat nebo si koupit nějaký spešl sprej na přebití zápachu.. přítel jeden našel u nás v grow shopu - je to sice nekuřák ale ten sprej voní jako žvýkačky
nemohli jsme ho tam nechat ![]()

mě jednou přišla bunda tak zakouřená že to přestalo být cítit až o 3 vypráních, hrůza

to je jedna z věcí jako nekuřákovi, co mi při kupování opravdu vadí, vím, že by to byla asi diskriminace, ale opravdu bych ráda věděla, zad kupuji od kuřáka či nekuřádka - hodně by mě to v nákupech ovlivňovalo

Tak to je síla...to bych okamžitě vrátila a dala negativ, zápach z cigaret nesnáším...
Jinak tedy pomůže obětovat třeba starý ručník - vyprat ho s aviváží (např. lenor - silná a hodně výrazná vůně) a až bude skoro suchý (takový jen lehce vlhký ještě), strčit ho dovnitř kabelky a zavřít - vtáhne to do sebe. pak ho pro jistotu vyhoď nebo znovu dej prát. A kabelku na sluníčko doschnout a mělo by to být ok...

ještě bych zkusila nějaký voňavý deodorant na nohy nebo takové ty anti tabákové spreje do bytů .
Nebo bych do ní v mističce zavřela nakrájený citron (dává se to i do ledniček na chytání pachu) tak třeba to bude fungovat i takhle ![]()

Zkus do toho nasypat rozdrcený jehličí nějakých víc aromatických jehličnanů - já to používala, když ještě naši nevěděli, že kouřím, aby to ze mně nebylo cítit a fungovalo to víc, než cokoliv jinýho![]()

proč by to byla diskriminace?, je jasné, že nikdo nechce , aby mu přišly smradlavé věci
(sama sice jsem kuřák, nicméně doma nekouřím a samotné mi celkem vadí, když je tím načichlé oblečení)

Taky jsem si tady od jedné slečny něco koupila a již jsem to 3x prala i s aviváží a pořád ten zápach cítím![]()

já to mám od začátku své působnosti zde napsáno v profilu. Zas na druhou stranu ne každý kuřák vyhulí 40 každý den a navíc doma kde mu pak smrdí celý byt. Moje kamarádky taky kouří a jejich oblečení nesmrdí vůbec takže by tady teoreticky mohly přicházet o zákaznice, která by měly strach si od nich něco koupit