Hydroxycut Advanced

Ahojte holky,
chci se zeptat, která máte s tímto přípravkem zkušenosti, poraďte prosím. Četla jsem hodně recenzí, že to pomáhá... Tak chci vědět vaše názory...
)
http://www.lekarna.cz/celius-e-s-80tbl/
Ještě je prý dobrý tenhle nástroj
ale fakt nevím, tak prosím o rady...

Nebude lepší jídelníče a cvičební plán postavenej na míru? Proč do sebe cpát spoustu chemie, která je stejně ve většině případů neúčinná?

..protože všechno, co jsi zmínila, nepomáhá a jsem už zoufalá.

četla jsem spoustu diskusí a recenzí a 99% z nich byly příznivé, lidem to opravdu pomohlo (samozřejmě když cvičili a správně jedli) .. já jsem si to teď objednala na zkoušku, ale nevím, jestli do sebe cpát dvě tabletky denně, jestli by nestačila jenom jedna.. tak se ještě poradím s odborníky![]()

a zkousela sis davat jidelnicek do www.kaloricketabulky.cz ? Me to hodne otevrelo oci, napriklad to, ze jim strasne malo a proto nehubnu...

jen bych ráda uvedla na pravou míru, že jojo efekt není způsobený tím spalovačem, ale nesprávnou stravou
pokud má slečna správný jídelníček od dietologa, který jí vyhovuje a dodržuje ho, pak si váhu snáze udrží
a pokud by byla s výsledky Hydroxycut advanced spokojena už před dobráním balení, může klidně skončit dřív ![]()