žádná fotka

Ahojte holky,

chci se zeptat, která máte s tímto přípravkem zkušenosti, poraďte prosím. Četla jsem hodně recenzí, že to pomáhá... Tak chci vědět vaše názory...Úsměv)

http://www.lekarna.cz/celius-e-s-80tbl/

Ještě je prý dobrý tenhle nástroj Široký úsměv ale fakt nevím, tak prosím o rady...

žádná fotka

Nebude lepší jídelníče a cvičební plán postavenej na míru? Proč do sebe cpát spoustu chemie, která je stejně ve většině případů neúčinná?

žádná fotka

..protože všechno, co jsi zmínila, nepomáhá a jsem už zoufalá.

žádná fotka

To jsou sice hezké rady,ale já tohle všechno dodržuju, a stejně nic Úsměv proto chci zkusit něco podpůrného... A krabičková dieta je na prd,než aby mi pomohla.. Takže tu zamítám

žádná fotka

četla jsem spoustu diskusí a recenzí a 99% z nich byly příznivé, lidem to opravdu pomohlo (samozřejmě když cvičili a správně jedli) .. já jsem si to teď objednala na zkoušku, ale nevím, jestli do sebe cpát dvě tabletky denně, jestli by nestačila jenom jedna.. tak se ještě poradím s odborníkyÚsměv

žádná fotka

Fakt?? Hele,tak mi pak dej vědět Úsměv já si to taky objednala,ale ještě mi nepřišel Úsměv

žádná fotka

a zkousela sis davat jidelnicek do www.kaloricketabulky.cz ? Me to hodne otevrelo oci, napriklad to, ze jim strasne malo a proto nehubnu...

žádná fotka

..Ne, ale mám jiný jídelníček přímo od mého dietologa.. nejdřív to šlo... ale teď to prostě ne a ne jít dolů !!

žádná fotka

jen bych ráda uvedla na pravou míru, že jojo efekt není způsobený tím spalovačem, ale nesprávnou stravou Mrknání pokud má slečna správný jídelníček od dietologa, který jí vyhovuje a dodržuje ho, pak si váhu snáze udrží Mrknání a pokud by byla s výsledky Hydroxycut advanced spokojena už před dobráním balení, může klidně skončit dřív Úsměv

žádná fotka

A co zkusit vyměnit dietologa....každý má trochu jiné názory a postupy, tak ti třeba bude víc sedět někdo jiný

žádná fotka

mě pomohl..cvičila sem jinak jedla..a zabralo to měla sem 6kg dole za měsíc..ted mám dalších 6kg dole.ikdyž ho již neberu jen si před cvičením loknu spalovače l-carnitine..

žádná fotka

lentilka: a jak dlouho si ho brala???

Dietologa sehnat v Olomouci je dosti těžké, navíc tam má napráskáno na půl roku dopředu :/ takže je to celkem prekérka..

žádná fotka

Ahoj, Hydroxycut jsem brala. Vyzkoušela jsem 2 různé typy a pomohl mi. Ale určitě je důležité dál dodrržovat jídelníček a dostatečně cvičit. Já mám 12kg dole, ale Hydroxycut jsem začala brát ve fázi, kdy kila dolů nešly.

žádná fotka

Právěže mně taky nejdou dolů.... A jak dlouho jsi ho brala???

žádná fotka

já měsíc...

žádná fotka

Tak dneska mi přišel... akorát je tam všechno psané anglicky,nic českýho tam není :/ ale asi berete jednu tableku po snídani???

žádná fotka

Nepřipadá vám trochu divný (a vtipný), že všechny zázračné pilulky na hubnutí mají jako předpoklad účinnosti úpravu jídelníčku a cvičení?Široký úsměv

žádná fotka

..Nevím,nic vtipnýho na tom neshledávám.. Pokud to potlačuje chuť na sladké, tak by to mohlo nějakou podporu mít Úsměv