Celkem: 60 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahooj holky,
začínám bejt malinko zoufalá.
V dubnu se nám narodila 4 britská modrá koťátka, snažím se je nabízet, kde jen mohu, ale zatím se nám ozval jen napůl jeden člověk.
A tak bych to chtěla zveřejnit i tady.
Koťátka jsou bez PP, jsou odčervená, očkovaná, naučená na záchod.
Jsou to 3 kluci a 1 holka.
Odběr nejdříve v polovině června.
Jsem z Liberce.
Cena: 3300Kč.

Kdyby měl někdo zájem, budeme s mamkou opravdu moc rády:-)

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Jsou nádherná, nechápu, že je nikdo nechce! Mrknání Vzala bych si je, ale už mám zamluvená jiná ...

žádná fotka

Jéé ta fotka jak má hlavičku nakloněnou do prava je naprosto boží Široký úsměv Vzala bych si, ale mám ptáčky :-( snad se někdo najde, sdílím na fb Široký úsměv

žádná fotka

ježkovy zraky,ta jsou nádherná! Úsměv škoda,že kočiček máme plnou zahradu a sama nabízím také koťátka..Úsměv

žádná fotka

Ty jsou opravdu rozkošná! Zamilovaný Doufám, že si je někdo vezme a budou u něj šťastná. Úsměv
Sama bych takové jedno zlobítko chtěla, ale bydlíme bohužel v malém bytě. Pláč Tak snad se ti někdo ozve. Úsměv

žádná fotka

Já bych jedno chtěla, jen se nevím rozhodnout či kočičího chlapečka nebo holčičku. A taky se chci zeptat, zda by bylo možné mi ho dopravit do Jihlavy, já nejezdím teď nikam (viz můj profil)
Budu ráda, když mi odepíšeš a poradíšKytka

Jo, líbil by se mi ten na první fotce jak leží Objetí

žádná fotka

Škoda,jsem na kočičky alergická...smutně se usmívá( Jsou krásný...Úsměv

žádná fotka

Celkem chápu, že je za tuhle cenu nikdo nechce, když nejsou s PP Úsměv
Kdyby byly o hodně levnější, tak bych si jedno vzala, za tuto cenu bohužel ne - jednak nevím, kdo byli jejich rodiče, jestli kdysi dávno to nedělal brácha se ségrou, nemám přehled o nemocech..

žádná fotka

Jsou nááááádherná! Kdybych nebydlela s našima, hned bych do nich šla Úsměv

žádná fotka

Fotka rodičů by byla k dispozici?

žádná fotka

Srdce Srdce Srdce Srdce Srdce nádherné

žádná fotka

mania: No, podívej se na internet, nabízej tam prodejci i za 6000,- bez PP:-)
Rodiče naší kočky byli s PP.
Za kolik bys byla ochotná ho koupit?

žádná fotka

ňunínci nádherný Úsměv hned bych brala jedno koťátko, ale doma by to asi moc neprošlo Úsměv a souhlasím s maniou, že cena je docela vysoká...

žádná fotka

Jedno britský kotě sem si před 14 dny přivezla z Mělníku, Liberec bych měla o hodně blíž... Ale je fakt, že za kotě jsem dala 1.000,- Teď mi Kokeš spí v posteliÚsměv)

žádná fotka

nižší cena a na koulenou budu prosit doma!!! ♥♥♥♥♥♥ fakt boží!!!!!!!!!!!!! okmažitě bych si pro ně zajela!!!! Široký úsměv

žádná fotka

kdybys nebydlela tak daleko hned si jedno beru :-(

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 02.06.2012 15:24, (náhled)

Jasně, ale celkově lidé, kteří množí kočky, jsou hovada. Pokud nemám chovnou stanici, nechám kočky vykastrovat.

Kolik stálo to očkování u jednoho kotěte?

žádná fotka

Jinak, tady jsou fotky rodičů koťátek.

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

Souhlasím s Maniii. Vzala bych si taky, ale za 3 tis. určitě ne. Kupovala jsem našeho briťála Bertíka za 1.000,- bez PP. Pak se nemůžeš divit, že není zájem smutně se usmívá

žádná fotka

Očkování 300,- a odčervení 150Kč.

Celkem: 60 , Předmětů na stránce: 20 50 100