Prodám britská modrá koťátka

Ahooj holky,
začínám bejt malinko zoufalá.
V dubnu se nám narodila 4 britská modrá koťátka, snažím se je nabízet, kde jen mohu, ale zatím se nám ozval jen napůl jeden člověk.
A tak bych to chtěla zveřejnit i tady.
Koťátka jsou bez PP, jsou odčervená, očkovaná, naučená na záchod.
Jsou to 3 kluci a 1 holka.
Odběr nejdříve v polovině června.
Jsem z Liberce.
Cena: 3300Kč.
Kdyby měl někdo zájem, budeme s mamkou opravdu moc rády:-)
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Já bych jedno chtěla, jen se nevím rozhodnout či kočičího chlapečka nebo holčičku. A taky se chci zeptat, zda by bylo možné mi ho dopravit do Jihlavy, já nejezdím teď nikam (viz můj profil)
Budu ráda, když mi odepíšeš a poradíš![]()
Jo, líbil by se mi ten na první fotce jak leží ![]()

Škoda,jsem na kočičky alergická...
( Jsou krásný...![]()

Celkem chápu, že je za tuhle cenu nikdo nechce, když nejsou s PP
Kdyby byly o hodně levnější, tak bych si jedno vzala, za tuto cenu bohužel ne - jednak nevím, kdo byli jejich rodiče, jestli kdysi dávno to nedělal brácha se ségrou, nemám přehled o nemocech..

Jsou nááááádherná! Kdybych nebydlela s našima, hned bych do nich šla ![]()

mania: No, podívej se na internet, nabízej tam prodejci i za 6000,- bez PP:-)
Rodiče naší kočky byli s PP.
Za kolik bys byla ochotná ho koupit?

ňunínci nádherný
hned bych brala jedno koťátko, ale doma by to asi moc neprošlo
a souhlasím s maniou, že cena je docela vysoká...

Jedno britský kotě sem si před 14 dny přivezla z Mělníku, Liberec bych měla o hodně blíž... Ale je fakt, že za kotě jsem dala 1.000,- Teď mi Kokeš spí v posteli
)

Jasně, ale celkově lidé, kteří množí kočky, jsou hovada. Pokud nemám chovnou stanici, nechám kočky vykastrovat.
Kolik stálo to očkování u jednoho kotěte?

Jinak, tady jsou fotky rodičů koťátek.
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

Souhlasím s Maniii. Vzala bych si taky, ale za 3 tis. určitě ne. Kupovala jsem našeho briťála Bertíka za 1.000,- bez PP. Pak se nemůžeš divit, že není zájem ![]()