štvete mě - poštovné

Teda holky...musím říct,že mě hrozně štvete stím,když si od Vás koupím tričko a vy mi napíšete,že poštovný je 79kč...
Proč si teda nenavýšíte cenu,kterou se pak snažíte nahrabat na poštovným? spousta znás tu posílá několik balíčku týdně,takže máme přehled o ceně poštovného...

Nebo že je poštovný 40,- a pak mi přijde obyč zásilka za 18,- ... to je taky na facku.

No počkej,mě právě napsala slečna,že za obyčejný poštovný chce 59kč
...bez podacího lístku

JO to se mi taky stalo mockrát, je to od těch holek hnusný, že si za to nahrabou peníze navíc..

No jako vůbec nemámchuť si to tričko kupovat,už jen že mě tohle vytočilo,vím,že jde o blbou dvacku..ale jde mi o princip ![]()

Hele holky je to divný,ale když sem posílala balí uplně poprvé,tak jsem zapomněla říct doporučeně a stálo mě to 52 a pak,když jsem posílala doporučeně,tak to bylo za 37......rozměry ca stejné....

Mě se třeba ale někdy stane, že za poštovné zaplatím víc, než jsem chtěla po kupujícím ![]()

...a já kráva si říkám jenom 30
to ne, s takovym poštovnym bych slečně zas hezky poděkovala a šla o dům dál

Jako já posílám balíčky doporučeně všechny...a to,co je vysoké cca stejně jako ta škvírka
u okýnka,tak mi berou jako doporučené psaní a je to do 40kč.....ostatný do 70kč ...

Mně jednou přišel obyčejný balíček (zřejmě ne podaný na poště, ale pouze hozený do poštovní schránky) s nalepenými známkami v hodnotě 55,-Kč
Nepochopila jsem!
Na přepážce by zaplatila 18,-Kč!

Já se teď koukala na stránky ČP a poštovný by mi teda vyšlo celkem vysoký... 37.- za doporučenou zásilku do půl kila + 8-9.- za bublinkovou obálku (netroufla bych si třeba kalhoty poslat v obyč obálce). Kdybych posílala třeba boty, bylo by to horší, musela bych koupit krabici, obal, boty vážej kolem dvou kil, no to by poštovný vyšlo na....no...hodně :/

Mě vždycky nejvíc pobaví, když ta dotyčná schovává přepálené poštovné za sousloví "poštovné a balné". aneb obálka za tři pětky.

Ahoj, já třeba vůbec nemám přehled, jak to na tý pošte je. Minulý týden jsem posílala krabičku v bublinkový obálce a stálo mě to 18kč a 9kč obálka. Tento týden po mě zas chtěli 52Kč, že to není do dvou centimetrů.Už vůbec nevím, co si za to třeba řeknou příště. Nejlepší by teda asi bylo placení až po odeslání, abych si mohla říct opravdovou částku, nechci nikoho brát na hůl. Ale kdo mi pak zaručí, že peníze opravdu pošle?

ZROVNA řeším jednu podobnou věc!!! Jen jsem prodávala vůni a prosila jsem o 50 kč s tím, že když bude přeplatek, pošlu ho zpátky včetně naskenovaného podacího lístku. Kupující mi řekla, že pošle 37 kč, protože to takhle platily ostatní slečny, co jí posílaly balíčky... Tak jsem na to tedy přikývla. Dneska jsem balíček poslala... 59 kč poštovné... kupující jsem to napsala a požádala jsem o zaslání toho, co jsem doplácela ze svého, na můj účet. Kupující mi řekla, že ve svém věku neumím balit balíčky a proto byl dražší a že mi můj přeplatek nepošle...
Zrovna teď se tu oklepávám ze vzteku, ale babiččiným štrůdlem to nějak zahladím... Nešlo o pár korun, ale o princip... Kdyby neměla 120 kladů, tak jí napálím takový negativ, že ten štrůdl bude potřebovat ona. Neboť i čtyři dny po obdržení její platby mě nařkla z toho, že jsem podvodnice, protože ještě nedostala svůj balíček...

buď myslím,že je někde vlevno dole ...většinou začíná dvěma písmenama...a nebo nahoře,tam kde máš údaje o váze zásilky atd tak ho tam najdeš...většinou začáná dvěma tiskacíma a končí jedním tiskacím písmenem