stojan na náušnice - jak na to

ahoj Holky!!!
máte také problém s tím že nemáte kam uložit náušničky a pak se vám ztrácí? Já jsem takový problém měla, teď jsem si ale udělala takovu malou vychytávku :-) koukněte... třeba vás inspiruji ;-) jestli máte nějaké takové nápady jak si vyrobit něco podoného rychle sem ;-) tvořivosti se meze nekladou :-) prosím přidávejte sem příspěvky jen k tématu :-) Kdyby se vám můj nápad líbil a chtěli jste návod jak na to, klidně napište ;-)
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

dobry napad i ucel to ma, jen bych to chtela mit neco vic extra udelane, pekne, stylove, da se to udelat i jinak? budu sledovat kdyztak prispevky ostatnich ![]()

bych si udělala nějak barevně ten rámeček
ale jinak vážně sůpr ![]()

Rámeček! To mě nenapadlo
Já jsem vytvořila něco podobnýho z kartonu, účel to splní, ovšem estetika vázne ![]()

Ahoj, já mám podobné stojany. Ale jsou z velkých rámečků na fotku (sehnala jsem je levně v ikea a maji spoustu barev). Do rámečku jsem dala prostírání z kukuřičných listů (taky to maj v ikea) nebo z bambusu a na tom to krásně drží. A nebo ještě se dá v baumaxu koupit velkej polistyrén (ale já nenávidim ten zvuk
) a potáhnout ho látkou nebo pytlovinou. ![]()

pro inspiraci.. polystyren a přes to růžová látka..vypadá to moc hezky
jinak mám z Clairs takový hezký malý stojánky na pecky a malé naušnice
a dobrá inspirace i tady http://www.youtube.com/watch?v=_1OGbHF8QlE&list=PLF7D65AF9280A7B36&index=4&feature=plcp ![]()
Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

tu síťku jsem ustřihla taťkovi, dělá totiž fasádu na baráku a potřebuje jí na to... takže nevím ani jak se jmenuje :-) mě by se zase do pokoje nehodil rámeček barevný, a takto jsem to měla zadarmo, našla jsem ho na půdě ;-) čekám na nějaké vaše vylepšováky a ono pořád nic, alespoň mi holky ukažte vaše rámečky s náušničkama pro inspiraci ;-)

Já jsem taky uvažovla nad tím rámečkem, ale protože mám víc pecek, tak se chystám na něco takového (stojánek z vinylu):
http://img3.etsystatic.com/il_570xN.5215135.jpg

nedávno jsem dělala něco podobného
http://izzie-blossom.blogspot.com/2012/05/jak-uskladnit-nausnicky.html

moc krásné
ale já osobně mám proutěné košíčky z ikei, protože bižuterie by měla být správně ve tmě, aby vám nezčernalo když jej budete mít venku - z vlastní zkušenosti
takže bych si dávala pozor docela ![]()

Holky, já mám šikovného taťku,ale zvládne to i každé šikovné děvče ![]()
jinak souhlasím s veronicou, postříbřenou bižu dát někam jinam, černá apod. ![]()

já to vyřešila po svém
ale bohužel už ty naušky nemám, protože jsem alergická na bižu, takže jsem je stejně nemohla moc nosit..

Já to mám doma pořešené takhle... A to je jen polovina náušnic, nemohla jsem dlouho přijít na to, kde je skladovat
Jsou to napíchané hřebíky v poličce.. stejně mám řešené i řetízky.

V SIXu mají nádherné stojany na nášnice,třeba ve tvaru stromu s kudrlinkama ![]()