Celkem: 94 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

ahoj Holky!!!
máte také problém s tím že nemáte kam uložit náušničky a pak se vám ztrácí? Já jsem takový problém měla, teď jsem si ale udělala takovu malou vychytávku :-) koukněte... třeba vás inspiruji ;-) jestli máte nějaké takové nápady jak si vyrobit něco podoného rychle sem ;-) tvořivosti se meze nekladou :-) prosím přidávejte sem příspěvky jen k tématu :-) Kdyby se vám můj nápad líbil a chtěli jste návod jak na to, klidně napište ;-)

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

dobry napad i ucel to ma, jen bych to chtela mit neco vic extra udelane, pekne, stylove, da se to udelat i jinak? budu sledovat kdyztak prispevky ostatnich Úsměv

žádná fotka

bych si udělala nějak barevně ten rámeček Úsměv ale jinak vážně sůpr Ano

žádná fotka

Mám něco podobného - barevný rámeček z Ikey, zezadu korek, zpředu barevnou pěnovou gumu - skvělé na pecky Úsměv

žádná fotka

Rámeček! To mě nenapadlo Široký úsměv Já jsem vytvořila něco podobnýho z kartonu, účel to splní, ovšem estetika vázne Široký úsměv

žádná fotka

Ahoj, já mám podobné stojany. Ale jsou z velkých rámečků na fotku (sehnala jsem je levně v ikea a maji spoustu barev). Do rámečku jsem dala prostírání z kukuřičných listů (taky to maj v ikea) nebo z bambusu a na tom to krásně drží. A nebo ještě se dá v baumaxu koupit velkej polistyrén (ale já nenávidim ten zvuk Široký úsměv ) a potáhnout ho látkou nebo pytlovinou. Mrknání

žádná fotka

Sarkaa, máš to moc hezký. Ta síťka je odkud ?
Řeším teď nějaký stojan na náhrdelníky.

žádná fotka

pro inspiraci.. polystyren a přes to růžová látka..vypadá to moc hezky Úsměv
jinak mám z Clairs takový hezký malý stojánky na pecky a malé naušnice Úsměv
a dobrá inspirace i tady http://www.youtube.com/watch?v=_1OGbHF8QlE&list=PLF7D65AF9280A7B36&index=4&feature=plcp Úsměv

Fotky ve fóru jsou viditelné jen pro registrované členy. Přihlášení nebo Registrace.

žádná fotka

tu síťku jsem ustřihla taťkovi, dělá totiž fasádu na baráku a potřebuje jí na to... takže nevím ani jak se jmenuje :-) mě by se zase do pokoje nehodil rámeček barevný, a takto jsem to měla zadarmo, našla jsem ho na půdě ;-) čekám na nějaké vaše vylepšováky a ono pořád nic, alespoň mi holky ukažte vaše rámečky s náušničkama pro inspiraci ;-)

žádná fotka

Já jsem taky uvažovla nad tím rámečkem, ale protože mám víc pecek, tak se chystám na něco takového (stojánek z vinylu):
http://img3.etsystatic.com/il_570xN.5215135.jpg

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 25.05.2012 16:01, (náhled)

Spunt: To je úplně skvělé! Jen bych nevěděla jak to vytvořit Široký úsměv

žádná fotka

Je to vážně jednoduché - všude na internetu najdeš návod. Stačí to nahřát v troubě, ohnout, propíchat dírky a je to Úsměv

žádná fotka

sarkaaa: rámeček je moc pěkný. Úsměv jak jsi na něj upevnila tu síťku?

žádná fotka

moc krásné Úsměv ale já osobně mám proutěné košíčky z ikei, protože bižuterie by měla být správně ve tmě, aby vám nezčernalo když jej budete mít venku - z vlastní zkušenosti Úsměv takže bych si dávala pozor docela Úsměv

žádná fotka

Holky, já mám šikovného taťku,ale zvládne to i každé šikovné děvče Mrknání

jinak souhlasím s veronicou, postříbřenou bižu dát někam jinam, černá apod. smutně se usmívá

žádná fotka

já to vyřešila po svém Široký úsměv ale bohužel už ty naušky nemám, protože jsem alergická na bižu, takže jsem je stejně nemohla moc nosit..

žádná fotka

Já to mám doma pořešené takhle... A to je jen polovina náušnic, nemohla jsem dlouho přijít na to, kde je skladovat Široký úsměv Jsou to napíchané hřebíky v poličce.. stejně mám řešené i řetízky.

Taky jsem měla takový problém, co s nimi .. :-) Ale nakonec jsem dala jednu polovinu na vyzdobenou nástěnku ( pověsila jsem je na špendlíky ) a druhou polovinu jsem uložila do takové krásné retro krabice na komodě přímo pod nástěnku Mrknání

žádná fotka

V SIXu mají nádherné stojany na nášnice,třeba ve tvaru stromu s kudrlinkama Úsměv

Celkem: 94 , Předmětů na stránce: 20 50 100