Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 65 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Dneska jsem přišla domů a když jsem se přihlásila a viděla 2 negativní hodnocení na svém profilu, tak jsem se opravdu zděsila. Slečna, která mi zaslala děravý svetr s flekama od krve a kratasy, o kterých psala, že jsou velikosti S/M ale přitom jsou XS, mě obvinila, že jsem jí poslala vybledlé a špinavé plavky Ode mě se nikdo nic nedoví! A hned vedle ní mi napsala nějaká kecka ukecaná, že jsem jí poslala špinavé tričko a přitom jsem si s tou slečnou ani v životě nepsala, natož jí něco prodávala. Jseš blázen

Můžete mi holky říct, co si o tom myslíte? Já vůbec nechápu, co si o tom mám myslet. Ode mě se nikdo nic nedoví!

žádná fotka

To je pech :-/... Zkus to nahlásit VV a nerozčiluj se... nemá to cenu, oni si s nimi snad poradí. Pro začátek jim to můžeš negativem oplatit, ale řeš to s administrátory. Pošli jim třeba fotky těch věcí, ať to vidí.

žádná fotka

Jsou to ještě děti Široký úsměv už jsem kolikrát uvažovala, jestli by nebylo lepší umožnit registraci až od 15 let, koneckonců jsou takové děti ještě pod zákonem, takže nerozumím, jak mohou cokoli prodávat..?
Doporučuji nahlásit adminům! Zejména tu, se kterou jsi neobchodovala...

žádná fotka

ježiš, to zní hrozně - od krve? :-O .. tamta druhá asi byla nějaká její kámoška, který se nelíbilo, že nejsi spokojená s tou první .. někdy se nestačím divit, co tady čtu .. napiš adminům, třeba se dá to hodnocení nějak smazat.

žádná fotka

obě z Ostravy...pravděpodobně kamarádky Úsměv

žádná fotka

Přesně... ta KERUSH hodnotila tu "blonďatou" cosi (nepamatuju si nick) jako jediná kladně. Krom toho je slečně 15 let...

žádná fotka

no to je síla...taky bych řešila s adminama!

žádná fotka

Docela mě pobavilo, že ti tam napíše jak byly strašně moc špinavý ale prodat je dál se nestydí. Široký úsměv (Tím samozřejmě nechci říct, že byly opravdu špinavé. Spíš takhle dokazuje jak pěkně kecá.)

žádná fotka

Líbí se mi, jak napsala, že spodek plavek byl "nechutně špinavý" a tak to raději hned prodala. Kdyby to tak bylo, tak si je nikdo jen tak dál nekoupí ne? Culení

žádná fotka

Já si dokonce myslím, že je to jen jedna osoba, co má dva účty

žádná fotka

emkolacna: Předběhla jsi mě Široký úsměv

žádná fotka

Ano! Já se taky smála... "Byly fakt v hroznéém stavu, tak jsem je musela prodat dál" :-DD???!!!

žádná fotka

Jedinej pozitiv, co ten její účet má, je od prvního účtu Široký úsměv Široký úsměv

žádná fotka

Jak na plavkách mohou být žmolky? Udivený Třást se

žádná fotka

Široký úsměv panebože to už je opravdu moc!
napiš adminům,třeba ti negativy zruší Mrknání

žádná fotka

Cože?Myslím si,že se první slečna nějak dohodla s tou druhou aby ti dala další negativní komentář nebo je to uživatelka sama protože je děěěsně nenápadný,jak se tam další negativní komentář objevil ani ne 5 minut potom jejím a uživatelka kerush má jediný pozitivní komentář od uživatelky číslo dvě Široký úsměv ,ale určitě by si se měla obrátit na adminy když si s tou slečnou vůbec neobchodovala a dostala si takovýhle negativ a ještě k té první..když to slečně tak vadilo,proč to teda neřešila a hnedka je "prodala někomu dalšímu"? Akorát vaří z vody,sama si to pokazila tvrzením,že je prodala tudíž nemá důkaz o tom,že by ty plavky byly vybledné a že na nich byly žmolky,takže podle mě se o tomhle nemá cenu vůbec bavit,ale ještě musím říct,že se chová jako doslova totální dětinská pipina co si myslí jak nad tebou vyhrála,kdyby tu nabízela čisté oblečení,nebo alespoň uváděla jeho pravý stav tak se tohle teď vůbec nemusí řešit,ale rozhodně napiš adminům,protože oba komentáře jsou podle mě nepravdivé a měly by být odstraněné..

žádná fotka

Admini podle mě ty negativy nejenže budou dobře řešit, ale taky se pobaví :-D. Mohlo by to hodnocení tady být jako na aukru... že můžete člověka hodnotit jen, když je z obou stran potvrzené, že jste si zboží od toho dotyčného koupili... takhle si tu kdekdo může komukoli napsat negativů do aleluja.

žádná fotka

je vtipný,že ta Blonďatá... dala pozitivní komentář Kereš o minutu dříve nez Keruš tý blonďatý... Široký úsměv Široký úsměv

takže slečna nebo spíš dítě má dva účty na jednom jí je 15 na druhým 13...bůhví kolik jí vlastně je Široký úsměv

žádná fotka

No, tady je vidět, že je to jedna osoba mající dva účty. Jelikož tě ohodnotila z toho druhého - spletla se samozřejmě. Nechápu moc teda! Asi fakt nějaká trubice Široký úsměv

žádná fotka

Plavky přišli úplně vybledlé a spodek (kalhotkoy) byl nechutně špinavý.... Radši jsem je hned prodala ! Velmi špatná domluva a na plavkách jsou samé žmolky ! Nejsem vůbec spokojená a nejradši bych to otřískala o hlavu ! //už jenom ta logika,že špinavý plavky prodala dál. Široký úsměv

Celkem: 65 , Předmětů na stránce: 20 50 100