Přecitlivělost a sentiment

Stává se Vám někdy, že Vás rozbrečí i obyčejná reklama?
Nebo vidíte něco krásného a ukápne Vám slza? V posledních dnech si připadám jako výrobna na slzy, protože mě rozpláče i úplná maličkost.... Nevím čím to je a nevím jak to ovládat....
![]()

Tak to je přesně můj problém
To bude ale tím, že jsem ale v osmém měsíci
Včera mě třeba úplně rozbrečela tahle reklama
http://www.youtube.com/watch?v=pSLOnR1s74o

Já brečím u reklamy na google jak ten táta posílá dceři emaily ![]()

Ja mám dnes už tak hodinu plaču za sebou
Ráno sme mali trochu pohádali s chlapom, on vzápätí odišiel do práce a bolo
Mávam takéto obdobia, keď niesom úplne vyrovnaná, keď ma niečo štve, nedarí sa mi, alebo mám z niečoho zlý pocit, vtedy ma rozplače aj reklama na Walmark O.o

posílit psychiku...Nevím,myslim,že už je to taková naše osobnost a zda se dá změnit....Pokud za tím nejsou nějaké skryté problémy(rodina atd) ,které by se vyřešily a tobě by přestalo být smutno,to určitě jo...Ale pokud nemáš žádnou deprivaci,nebo frustraci,jinak se ti daří,tak jsou to zřejmě jenom určité hormony..Já jsem povahou citlivka a nejspíš se s tím musím smířit:/

Jo tak o hádkách taky nemluvím, nejen pláču, ale utíkám...on pak sám příjde a všechno se vyřeší... zouzala: problémy nemám, malé starosti s přáteli a stěhováním trošku, ale je to spíše povahou, jsem hodně přecitlivělá...navíc mám dědičně psychické problémy no...

taky se mi to stává a přemýšlela jsem..asi mě to zkrátka baví, dojímat se.
))

Né že by mě to přepadalo v tramvaji, ale u filmů i seriálů brečim a někdy i jako fest:-) Posledně sem probrečela aspoň polovinu i tak blbýho filmu jako Armagedon:-D

No ... já se rozbrečela i u pohádky slon Dumbo ... jak se mu ostatní sloni smějou, že má velké uši. Nemohla jsem to ani dokoukat
Citlivka jsem byla teda vždycky ... ale od té doby, co nám zemřela po 14 letech fenečka jsem k neudržení. Jakoby se ve mě něco zlomilo úplně. Už to budou tři roky a brečim fakt u všeho. Je to otravný, přepadá mě to i v práci a tak
No. Snad nás to přejde :-)

jsem obecně přecitlivělá, ale při PMS se rozbrečím i u těch reklam. Takže jakmile se přistihnu při brečení nad "maličkostmi", juknu na antinu, řeknu si "joo, už to zase budu mít" a zasměju se sama sobě
Jinak PMS prožívají i holky bez antiny, takže to není jenom těma práškama, ale celkovou hormonální nerovnováhou v období před menstruací![]()

a keby len pred
Mne prave skoncili a nemyslim ze by som bola v nejakej rovnovahe ![]()