Celkem: 29 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Stává se Vám někdy, že Vás rozbrečí i obyčejná reklama?Pláč Nebo vidíte něco krásného a ukápne Vám slza? V posledních dnech si připadám jako výrobna na slzy, protože mě rozpláče i úplná maličkost.... Nevím čím to je a nevím jak to ovládat....Potit se Zrudnout

žádná fotka

nejsi těhotná ? Úsměv

žádná fotka

Stává a taky nevím jak to ovládnoutÚsměv Vždycky mě chytne panika,že jsme těhotná,ale nakonec se ukáže že ne,tak nevím,kde je příčina..Nejlepší je,vybrečet se,někdy to mám i na 2,3 hodiny ,pak ráno vypadám jak zombie,ale je mi lípÚsměv¨hodně mi pomáhá přítel..

žádná fotka

Ne ne, těhotná nejsem....ale taky mě to občas napadne....je pravda, že na to nejsem sama, mám manžela, ale mě to dokáže přepadnout i cestou do práce.... Jsem ráda, že nejsem jediná, ale jakým způsobem trošku posílit osobnost a psychiku?

žádná fotka

jo, taky se mi to v poslední době stává,treba vcera Široký úsměv..

Tak to je přesně můj problém Mrknání To bude ale tím, že jsem ale v osmém měsíci Smíchy se za břicho popadat Sluníčko Včera mě třeba úplně rozbrečela tahle reklama Široký úsměv http://www.youtube.com/watch?v=pSLOnR1s74o

žádná fotka

Já brečím u reklamy na google jak ten táta posílá dceři emaily Široký úsměv

žádná fotka

Je tak to je krásné, blahopřeju:-) ta reklama je krásná...já mám dneska celý den na krajíčku...dneska mě dojala slečna na foru, že sbírala album z penny pro holčičku z ugandy a bylo

žádná fotka

Ja mám dnes už tak hodinu plaču za sebou Široký úsměv Široký úsměv Ráno sme mali trochu pohádali s chlapom, on vzápätí odišiel do práce a bolo Široký úsměv
Mávam takéto obdobia, keď niesom úplne vyrovnaná, keď ma niečo štve, nedarí sa mi, alebo mám z niečoho zlý pocit, vtedy ma rozplače aj reklama na Walmark O.o

žádná fotka

posílit psychiku...Nevím,myslim,že už je to taková naše osobnost a zda se dá změnit....Pokud za tím nejsou nějaké skryté problémy(rodina atd) ,které by se vyřešily a tobě by přestalo být smutno,to určitě jo...Ale pokud nemáš žádnou deprivaci,nebo frustraci,jinak se ti daří,tak jsou to zřejmě jenom určité hormony..Já jsem povahou citlivka a nejspíš se s tím musím smířit:/

žádná fotka

Jo tak o hádkách taky nemluvím, nejen pláču, ale utíkám...on pak sám příjde a všechno se vyřeší... zouzala: problémy nemám, malé starosti s přáteli a stěhováním trošku, ale je to spíše povahou, jsem hodně přecitlivělá...navíc mám dědičně psychické problémy no...

žádná fotka

taky se mi to stává a přemýšlela jsem..asi mě to zkrátka baví, dojímat se. Úsměv))

žádná fotka

Né že by mě to přepadalo v tramvaji, ale u filmů i seriálů brečim a někdy i jako fest:-) Posledně sem probrečela aspoň polovinu i tak blbýho filmu jako Armagedon:-D

žádná fotka

Kdo z vás bere HA, může to být tím Úsměv

žádná fotka

No ... já se rozbrečela i u pohádky slon Dumbo ... jak se mu ostatní sloni smějou, že má velké uši. Nemohla jsem to ani dokoukat Široký úsměv

Citlivka jsem byla teda vždycky ... ale od té doby, co nám zemřela po 14 letech fenečka jsem k neudržení. Jakoby se ve mě něco zlomilo úplně. Už to budou tři roky a brečim fakt u všeho. Je to otravný, přepadá mě to i v práci a tak Široký úsměv No. Snad nás to přejde :-)

žádná fotka

holt my citlivky to máme trochu "těžší" ...ale o to bohatší život Úsměv

žádná fotka

Já brečím taky u všech možnejch filmů, pohádek a reklam Široký úsměv Jsem prostě cíťa,no. Široký úsměvTěhotná nejsem a prášky neberu, jsem prostě taková už od mala. Úsměv

žádná fotka

jsem obecně přecitlivělá, ale při PMS se rozbrečím i u těch reklam. Takže jakmile se přistihnu při brečení nad "maličkostmi", juknu na antinu, řeknu si "joo, už to zase budu mít" a zasměju se sama soběÚsměv Jinak PMS prožívají i holky bez antiny, takže to není jenom těma práškama, ale celkovou hormonální nerovnováhou v období před menstruacíÚsměv

žádná fotka

a keby len pred Široký úsměv Mne prave skoncili a nemyslim ze by som bola v nejakej rovnovahe Široký úsměv

žádná fotka

Taky mám takový problém, doma už mi i nadávají ať pořád nebrečím Culení

Celkem: 29 , Předmětů na stránce: 20 50 100