Jednání na votočvohoz

ahoj holky ![]()
píšu tohle fórum protože bych chtěla vědět váš názor na jednu věc, a to chování holek ve zprávách ![]()
Myslím tím, že vám někdo napíše a je to samý smajlík a tak a pak najednou věc kvůli něčemu přijde o něco déle, nebo platba složenkou nedorazí hned další den a ty holky hned začnou psát ironické zprávy a občas i nevhodné poznámky a výrazy? přijde mi to trošku unáhlené a působí to na mě od těch slečen dost nepříjemně..
přeci stát se může cokoliv, zvlášť teď když jsou svátky je na poště docela fofr a něco může přijít déle, ale kvůli tou přeci nebudu hned po 2 nebo 3 dnech osočovat druhou osobu z toho, že to neodeslala nebo tak..
pište své názory ![]()

Tohle toleruji, jsou tady podvodníci a slečny nemohou vědět, kdo sedí za monitorem a začínají panikařit. Jen musí být v mezích slušných slov. Více mě naštve, když si lidé navrhují svoji cenu popřípadě kecají o tom, že už poslali peníze a přitom skutek utek.

Mně přijde, že anonymní prostředí internetu v nich vyvolává dojem, že si můžou dělat, co chtějí.. Je úplně běžné nereagovat na zprávy (které jsou označené jako přečtené) nebo si něco domluvit a pak už se nikdy neozvat
o nic nejde, cokoliv se dá vyřešit, jenom stačí slušnost ![]()

tohle by mi ještě tolik nevadilo, ale naposled mě neuvěřitelně vytočila jedna ''madam'', evidentně zčásti taky podvodnice. líbilo se mi u ní tričko, napsala jsem si o něj, a po dvou týdnech mi milostivě přišla odpověď, že je teda ještě volné, tudíž jsem odepsala, že ho chci. ale protože měla slečna negativní hodnocení, a jedno z nich i kvůli tomu, že balík nepřišel, slušně jsem ji proprosila, že z tohoto důvodu bych chtěla věc poslat na dobírku. a odpověď? cituji: ''víš co, ty jedna blbá krávo, ne.ser se mi do nějakejch hodnocení, a jestli tohle triko nechceš, kup si ho u vietnamců a neotravuj. s tím hodnocením běž do pi.. a už laskavě nepiš.'' Přijde vám tohle normální? Pro mě teda vrchol všeho.

Taky mě to rozčiluje, ale na druhou stranu - já také mnohé slečny rozčiluji
Když mám "den" tak klidně napíšu třicet zpráv (ptám se na věc co se mi líbí, na možnost výměny, apod.) a když mi třeba slečna napíše, že se jí u mě nic nelíbí nebo mi napíše velikost, které mi není, řeknu si "Ok. Odepíšu jí zítra, že to nechci." a pak na to zapomenu a neodepíšu. Jenže slečny to neberou, jako že předmět nechci a začnou si komentovat (u toho vystaveného předmětu) "někdo si to zamluvil" "neodpovídá... asi to nechce" "tak já fakt nevim" apod. Tohle mě vytočí víc, než když je někdo protivnej
Kdyby mi napsaly rovnou do pošty a ne tak okatě "popichovaly" v komentářích
Ale také se mi stalo, jak ty říkáš, že byl někdo zbytečně protivný. Zaplatila jsem za top a slečna mě pak téměř seřvala, že jí peníze došly, ale nenapsala jsem jí adresu a ona jako neví kam to poslat. Nebo nesnáším, když mi někdo napíše ve stylu "Líbí se mi tyhle kalhoty, ale dám ti za ně stovku i s poštovnym" (i když mám cenu třeba 300). Kdyby se alespon nějak slušně zeptala, zda není možná sleva, ale tohle... ![]()
- 1
- (neznámý)

ajva: tak to teda rozhodně normálně není, slečna si asi zapoměla vzít léky na nervy
já si zase někdy připadám strašně otravná, že o všem informuji, píšu, že jsem peníze poslala atd. a někdy mi připadá, že jsem děsně otravná. Ale mě by jednání jako moje vyhovovalo, já si u prodeje/nákupu ráda pokecám ![]()

Mě štve, když se mnou smlouvají už tak na nízké ceně i na poštovném. Dvacka rozdíl a když neřeknu "ale jo, tak mi pošli xx", tak je hned vítr na střeše. A to je tady dost časté.

estrella18: taky vždycky informuju, že jsem odeslala, že balík přišel atd
spíš mě občas naštve, když něco pošlu, a dotyčná slečna se ani neozve, že jí to v pořádku přišlo nebo tak, je lepší vědět, že je to u nového majitele
byla jsem z toho paf, co si to dovoluje, když ji slušně požádám. a po její odpovědi jsem jí napsala, ať si ten hadr nechá, tím to pro mě skončilo, nemá cenu se nervovat kvůli jedné krávě ![]()

já vždycky miluju, když se mě nějaká slečna na něco zeptá a já jí odepíšu a ona pak neni ani schopná odepsat jestli danou věc chce nebo ne...to mě prostě vždycky vytočí!
nebo taky to, když já ještě jak aktivistka
se snažim někomu pomoct, že slečna na forum napíše, že shání to a to a já hned hledám, fotim a pošlu zprávu a nic...žádná odezva no prostě ticho, tak snad aspoň by mohla odepsat, že teda tu věc nechce!
no z těhlech věcí prostě kvetu ![]()

Mě teda nejvíc vytáčí, když projíždím katalog a najdu věc, kterou jsem prodala za 50Kč a slečna tu samou prodává za 250
Stačí projet v katalogu sukně a vyskočí na vás dvě stejné, jedna za 90Kč a druhá za 280... je jasný, že každá to máme nastavené jinak a je to čistě naše věc, ale s takovýma cenama se prostě dotyčné nemůžou divit, že jim nejdou obchody... A taky mě štve, když mě někdo nesmyslně uhání - napíšu, že si to rozmyslím a dám vědět, bez nároku na rezervaci, a slečna mi druhý den píše, proč se neozývám a že je to drzost. Nebo když se 3 dny před plánovaným odesláním výměny omluvím a zruším dohodu a dostanu vynadáno, že je oblečení už zabalené. Chce to chladnou hlavu![]()

to ajva-eliska: Poděkuj té slečně za mě za rozveselení na několik hodin dopředu, vydatně jsem se u čtení zasmála ![]()
Že jí přeji hodně vydařených obchodů ![]()

Tak já mám ještě jednu věc, která mě tady fakt vytáčí, a to je osobní předání. Nikdy jsem s tím neměla problém, vždy jsme se s druhou stranou dohodli ke spokojenosti obou, ale poslední dobou si připadám jako donášková služba.
Nejednou se mi stalo, že po mně slečny požadovaly, abych jim oblečení přivezla až k nim do práce/ domů (dokonce posílaly i přesné adresy), i když bych měla jet třeba na druhý konec Prahy. Když jsem navrhla nějaký kompromis, tak jim to bylo zatěžko (v horším případě se přestaly ozývat).
Já teda nevím, ale já když si u někoho něco kupuji, beru to tak, že touto cestou alespoň ušetřím 40 kaček za poštovné a můžu se pomalu přetrhnout, jenom abych nikoho zbytečně neobtěžovala.
Setkaly jste se s tím taky? Kdybych měla hromadu volného času, tak to asi tak neprožívám, ale za 3 týdny státnice, 2 práce a 7x týdně tréninky, to je pak člověk rád za každou volnou chvilku.
Pardon za sloh, ale šlo to ven a docela to pomohlo![]()

veverca: jen tak mimochodem, to triko tam stále visí, pro zajímavost jsem psala jedné slečně, která se o něj v komentářích ucházela. a pochodila stejně, jako já. věřím tomu, že ty obchody slečně fakt jdou, a rozhodně i půjdou
Prvně jsem byla fakt vytočená, ale teďka mi to přijde k smíchu. Kdo chce kam, pomozme mu tam, no
kristinami: s tím už jsem se taky potkala, ale dala jsem to najevo a buď jsme se dohodly na nějakém rozumném místě, nebo holt věc putovala jinam, protože se dohodnout nebylo možné
přece nebudu kvůli tomu jezdit přes půl města, ještě v přesně určený čas, to ani náhodou, šmytec ![]()

Ajva-eliska: To je mazec. Kdyby mi tohle nekdo na vazno napsal, tak myslim, ze se okamzite zacnu hluboce zajimat o hackerstvi
V takovem pripade je clovek rad, ze dotycnou potkal "jenom" na netu a ne v krizove situaci realneho zivota...

Zrovna dnes se mi stalo neco podobneho.. jedna slecna mi mela pred tydnem poslat penize na ucet a protoze nic nedoslo tak jsem se ji slusne zeptala jak to vypada s platbou a jestli ji ho mam zarezervovat..v tom se najendou totalne zmenilo chovani jedne slecny..ja to myslela dobre bohuzel to tak nepochopila asi kdyz jsem se ji to snazila vysvetlit tak si to proste nenchala a to jeji jednani me dost prekvapilo..nesacila jsme se divit..

user47: Neřeším to, beru to tak, že ona si mohla vydělat, když nechce, nechce, já se kvůli jedné koze vážně nemám zapotřebí naštvávat...
potkat ji naživo, a ještě aby mi tohle řekla...skončilo by to fackou a nashledanou
amygoover: jasně, slečna se mnou taky prvně komunikovala naprosto bezproblémově. do té doby, než došlo na řeč o placení...

Tyjo tak to koukám, že jsem docela kliďas
. Ted se mi navic poved majstrštik - slecna po mne chtela slevit 13 (!) korun
Tak si rikam oka... jenomze pak si vymyslela, ze chce jeste jednu vec, tak ji rikam fajn, jenze me tak zamotala, ze sem si neuvedomila, ze ty dve veci uz za 37 kc neposlu, takze nakonec misto 213i korun co sem za veci mela "vydelat", dostanu 178...to sou ksefty
Ale tak za blbost se platí no, priste si to budu lip hlidat
.
A co se týče smlouvání o ceny, jsem ráda, když mi slečny napíšou vlastní představu, radši slevím 10, 20 % než aby se mi tu ty hadry válely další dva měsíce... a když si řekne málo, tak jí napíšu kolik minimálně a když nesouhlasí tak hold čus bus
...

Pořád je dobré mít balíček připravený a čekat na platbu, než poslat zpět svatební šaty, protože naprosto neodpovídaly obrázku a pak čekat 2 měsíce s útrpným bombardováním ať Vám vrátí n3100Kč
, teď se směju, ale tehda 2 měsíce před svatbou to bylo dost o krk![]()

Mám podobné zkušenosti
Zvláště teď o svátcích jsem to měla na talíři každou chvíli. A souhlasím s Chobotkou, jedna slečna se mnou zrušila obchod, protože jsem jí odmítla slevit 10Kč z poštovného! ![]()