Celkem: 52 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Ahoj, tak se mi stala super vec. Vyhlidla jsem si svetr a projevila o nej zajem, sice jen v komentarich, ale rekla jsem jasne, ze mam zajem. Zeptala jsem se na rozmery a material, coz mi bylo zodpovezeno. Pak jsem poprosila o foto na tele a slecna uz se neobtezovala ozvat. Den jsem cekala, nicmene dneska jsem se na svetr koukla a uz je zarezervovan pro nekoho jinyho! Pekne jsem se nastvala a slecne napsala, ta rekla, ze ta druha zajemkyne ho chtela bez dalsich fotek navic a takze ho dala ji. No a pak mi v podstate rekla ze mam smulu, ze se mi muze akorat tak omluvit (pritom ja byla prvni, takze omlouvat by se mela te druhe!).

Neprijde vam to trochu moc? Co s tim? Diky

žádná fotka

Já bych řekla, že je na prodávajícím aby se sám rozhodl, jestli to prodá prvnímu, nebo pátému.. Úsměv

žádná fotka

Souhlasím s mania. Taky si myslím, že je na prodávajícím jak se rozhodne i když se to může zdát nefér.

žádná fotka

Co s tím vážně nevím,ale chápu jak to naštve. Stalo se mi něco podobného. U slečny jsem si zamluvila tuniky, s tím, že si předáme ve městě. po uplynulé době jsem ji psala o místo a čas schůzky a ona mi řekla, že ji prodala někomu jinému. Nejvíc mě na tom štve to, že se mi ani neomluvila a řekla něco co mě naprosto vytočilo. "Co to tak řešíš"! nezbývá nic jiného než s takovými situacemi počítat. Některé slečny si s taktností moc velkou hlavu nedělají.

žádná fotka

no pokud nekdo vylozene napise: CHCI to a ty pouze napises VYFOT mi to a pritom ani neni jasne, jestli si to vezmes, postupovala bych stejne jako slecna....je mi lito...

žádná fotka

Hodně se mě ptají na rozměry a také dávám přednost raději slečně která jistě napíše pošli číslo účtu než slečně která píše že chce další fotky a rozměry a tak...kolikrát jsem to takhle vyfotila a slečna pak řekla jéé už nemam peníze ale kdyby mi zbyly tak hned koupim měj se...takže já raději dávám hned než čekat jestli teda jo nebo ne...

žádná fotka

hm, to se stává. Ale nemyslím si že tady platí nějaké pravidlo kdo dřív přijde....

prostě kdo dřív řekne zamluv mě to, pošli č. účtu tak tomu to prodám....

žádná fotka

Ne, rikam preci, ze jsem rekla - mam zajem, vyfot mi to.
No nic, aspon ted vim, u koho nenakupovatŠiroký úsměv

saqvana: Dik a souhlasim, jeste se oboruji..

žádná fotka

Jednání slečny nechápu .. !! Neuděláš nic povznes se na to !

žádná fotka

Zajimavy, kdyz se tady resilo tema 'zdrazeni po objednavce' tak se tady timhle pravidlem ohanely vsichni..

žádná fotka

situace saqvany se mi zdá jiná s tou už byla domluvená ale s tebou se na ničem nedomluvila....může se ti to zdát nespravedlivé ale když tu věc zamluvíš čekáš a furt nic a slečna se ani neomluví tak je jasné že příště to dáš raději někomu kdo to chce hned než někomu u koho si nejsi jistá...

no tak to je ale vážně jiná situace zdražení po objednávce to se prostě nedělá

žádná fotka

To je ale takový zvláštní, když napíšeš chci to ale vyfoť mi to. Kdyby si to na 100% chtěla, tak to přeci nebudeš chtít fotit. Taky bych to brala tak, že si zatím nejsi jistá Úsměv

žádná fotka

téma 'zdrazeni po objednavce' jsem sice nečetla, ale už podle názvu si myslím že je to trochu jiná situace... já prostě beru jako závaznou objednávku něco jiného než zanechat u předmětu kometář ,,mám zájem"

žádná fotka

taky mě to naštve,ale když se mi slečna den neozve a já to potřebuju udat? hold jde další zájemce

žádná fotka

Taky se mi stalo ,že slečna chtěla další fotky a rozměry a ve finále řekla,že bohužel nechce , takže já bych také upřednostnila okamžitou koupi ...Jako věřím,že ta tvoje situace naštve,ale přece jenom jsou to jen hadříky, nač si z toho dělat těžkou hlavu

žádná fotka

Najinka: tohle bylo neco jinyho, ja uz rekla dopredu, ze ho chci. Jinak co vam tak vadi na premerovani a fotkach? Jsou to jednoduchy ukony. Mne osobne to nevadi, ani kdyz to slecna pak nechce, chapu, ze se na zaklade dalsiho infa rozhodla jinak..

žádná fotka

Když mi napíše první slečna, že chce měnit a potom druhá, že chce koupit tak dám přednost koupi. Úsměv

žádná fotka

kristynakristynka: No, občas mě přijde jako by se tu řešily otázky života a smrti Široký úsměv

žádná fotka

mě na tom třeba nic nevadí, ráda to změřím...taky chci kolikrát rozměry, ale musím počítat s tím že mě může někdo předběhnout než to slečna třeba změří... mě to kolikrát trvá třeba 1-3 dny než se vubec k měření dostanu...

žádná fotka

Holky, tak aspon ctete poradne. Cekala jsem ja, ne ona na moje vyjadreni.
janina: ok, ale stejne je slusnost se pred definitivnim prodejem zeptat te prvni jak se rozhodla. ja to tak delam dycky

Celkem: 52 , Předmětů na stránce: 20 50 100