Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

žádná fotka

Ahoj, máte někdo zkušenost s takovou brigádou? Nenašla jsem nic pořádnýho za práci, tak bych chtěla vypadnout pryč aspoň touhle formou, ale nemám žádný zkušenosti s touhle prací, děcka (6-16) bych měla na starosti od dvou hodin až do půl osmé každý den. Bála bych se spíš těch starších, protože vím, jak umí být puberťáci protivní a drzí Široký úsměv Já jsem vcelku mírnej člověk (dokud se nerozčílím), tak se bojím, abych to ukočírovala. Budu ráda za jakýkoliv zkušenosti/rady.

žádná fotka

pokud budeš dělat veoducí nebo tak něco ,nejlepší trest jak ukočírovat oddíl je "jeden za všechny všichni za jednoho " což v praxi znamená že třeba jeden půjde o půl hodiny pozfděj spát než by měl tak mají všichni zakázanou další den diskotéku,věř že si rozmyslí jestli tě srát nebo neŠiroký úsměv

žádná fotka

Na táboře je nejlepší brigádaÚsměv!

žádná fotka

Tabory absolvuju kazdy rok. Tech starsich se neboj Mrknání Ale co muzu poradit, tak se zamer na sve chovani k nim. Nesnaz se byt ani moc velka kamaradka, ale ani jim nedavej najevo, ze ty si tam ten velkej sef. Zkus najit kompromis mezi temahle dvema pozicema. Pak se vyhnes zbytecnym neprijemnostem.

žádná fotka

Jedu tenhle rok znova a strašně se těšíííííím Úsměv! Mám děcka od 4 do 10 (někdy i 12 let), takže v pohodě Úsměv Ti starší ti možná dají více zabrat, ale zvládneš toÚsměv

žádná fotka

Taky doporučuji vyhlídnout si ze starších dětí to, co má u ostatních z oddílu přirozenou autoritu, a s ním spolupracovat a být za dobře. A jak říkala majinka1314, tak se snažit ziskat respekt, ale být i kamarád, ne jen "velký kápo". :-)

žádná fotka

každoročně jezdím na tábory jako vedoucí už nějakou dobu... člověk si musí uvědomit že když pracuje s dětma je jednou nohov v kriminále ;-) letos odjíždím na celý měsíc a už se docela těším.. ale jako brigáda to moc dobrý není, ty peníze co člověk za to dostane jsou almužna ;-) člověk tam musí být v pohotovosti 24 hodin deně... jinak holky doporučuji, je to skvělá zkušenost práce s dětma i lidma ;-)

žádná fotka

my letos jedem s kámoškou, taky jsme na to dost zvědavé, ale neboj, to zvládneš :-))

žádná fotka

Jezdila jsem na tábory jako dítě, podle mě největší roli hraje, jak tě děti vezmou, jestli si tě oblíbí,pamatuju si, když jsem byla na táboře naposled, bylo mi 15 (konec 9.třídy) v oddíle jsme byli stejně staří. Naší vedoucí bylo okolo 30, byla hrozná, taková nekamarádská, nebyla s ní sranda... Za to náš tenkrát osmnáctiletý instruktor, skvělý kluk, byla s ním hrozná sranda..do dnes se musím smát, když si na něho vzpomenu Široký úsměv ..ale vše co nám řekla ta vedoucí jsme totálně ignorovali, mohla nás posílat brambory a uklízet stany a tak jak chtěla, nám byla jedno.. ale když přišel náš instruktor a řekl nám to úplně v klidu, šli jsme.. a ještě s radostí.. Úsměv je to hodně o tom, jak se k dětem budeš chovat ty Úsměv

žádná fotka

Mě by tohle moc bavilo! Miluju děti! Úsměv ale bohužel, jsem se k takové brigošce nikdy nedostala smutně se usmívá

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 06.07.2012 00:39, (náhled)

já odpověděla na inzerát na prace.cz, asi za hodinu mi přišla odpověď s podrobnostma a pozvání na osobní setkání v Praze nebo v místě táboru. Zatím se rozhoduju, jestli do tý Prahy vůbec pojedu, moc si nevěřím no Široký úsměv

žádná fotka

Pokud starší nebudou nějaké fetky, dokážou tě respektovat. Tedy pokud jim řekneš, ať jdou v 9 spat a při každém "sakra" budou muset dělat deset dřepů, budeš jejich nepřítel, ale jinak by to moc problém být neměl. Na táborech jsou navíc vždy i starší vedoucí a ti se s těmi drzými dokáží vypořádat.