kam do chorvatska??

nejkrásněj v celém Chorvatsku je Brela tam se mi nejvíc libilo klid a né moc lidí a super čistá voda:-)

klidna oblast? muzes skusit omis, ja tam bydlela v oblasti jmenem ruskamen, opravdu je tam klid a more je krasne
nebo pak baska voda, tam je teda zivo hlavne vecer - byvaji tam ruzne stanky se sperkama apod.
http://www.omis-riviera.eu/cz/ruskamen.html

Baška voda je hnedka vedle brely takže to je taky dobré místo je tam taky klid ale nejklidnější je asi opravdu Brela příroda atak dále a dokonce sem tam vyděla i delfíny což sem myslela že yb se mi v chorvatsku nikdy nemohlo stat:-D a jsou tam pekní chlapci:-D

Biograd na Moru, čisté moře, hezká pláž a přístav, skvělé centrum ![]()

Okolí Omiše - prostředkem města protéká široká řeka Cetina a dají se po ní dělat super výlety na lodičce směrem do vnitrozemí, je tam nějaká starobylá pirátská pevnost, prostě moc hezké městečko, i když ubytování je lepší v nějaké blízké vesničce, kde je větší klid na pláži (Duce, Nemira...) :-)

Krásné je to na Hvar - Stari Grad a letos jedeme do Primoštenu tak uvidíme:-))))
Jinak mě se líbí PAG- NOVALJA

Ahoj, jsme dvě 20 leté holky a v termínu 8.7.-18.7.2012 jedeme vlastním autem do Chorvatska. Jede se do města Kaštel - kousek od Splitu. S kamarádkou už máme zařízené bydlení atd., takže hledáme někoho spíše jen na cestu, abychom se podělili o náklady
Spěchá to, takže pište
)

Já byla už 2x na ostrově Krk v Omišalji...není to uplně na jihu, ale i tak krásná oblast a krásné moře.

My byli v Brele, ale jezdili jsme do Krvavice, tam byla písečná i oblázková pláž (už je to pár let, nevím jak to tam vypadá), dál byl pěkný Lošinj a naposledy jsme byli v Bilo, barák přímo u moře, krásný... Akorát žádný pláže a taky nějaký obchod bys tam hledala docela dlouho (a daleko). Jen nechápu jak se mi mohlo líbit v Chorvatsku po tom co jsem byla v Itálii (konkrétně Neapole - tam teda nic moc, ostrov Capri - krása a Cavallino (poblíž Benátek) - nádhera
)

Já jedu za 14 dní na poloostrov Pelješac- Orebič
) těším se tam jinak ráda jezdím na Ostrov Rab nebo VRsar
)