Celkem: 31 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Poraďte,kam za levno do Chorvatska???? mimo centra cr??

žádná fotka

nejkrásněj v celém Chorvatsku je Brela tam se mi nejvíc libilo klid a né moc lidí a super čistá voda:-)

žádná fotka

Makarska a jižněji.. Sever je pěkně hnusný.. Úsměv

žádná fotka

supr, díky za tipy Úsměv .... chtěla bych nějakou klidnou oblast s čistým mořem Úsměv ...prostě jen lážoplážo v přírodě

žádná fotka

klidna oblast? muzes skusit omis, ja tam bydlela v oblasti jmenem ruskamen, opravdu je tam klid a more je krasne Mrknání nebo pak baska voda, tam je teda zivo hlavne vecer - byvaji tam ruzne stanky se sperkama apod. Úsměv http://www.omis-riviera.eu/cz/ruskamen.html

žádná fotka

Baška voda je hnedka vedle brely takže to je taky dobré místo je tam taky klid ale nejklidnější je asi opravdu Brela příroda atak dále a dokonce sem tam vyděla i delfíny což sem myslela že yb se mi v chorvatsku nikdy nemohlo stat:-D a jsou tam pekní chlapci:-D

žádná fotka

Njivice , ostrov krk Úsměv
Nádhera, klid a to moře.. uááá Úsměv

žádná fotka

Biograd na Moru, čisté moře, hezká pláž a přístav, skvělé centrum Úsměv

žádná fotka

Okolí Omiše - prostředkem města protéká široká řeka Cetina a dají se po ní dělat super výlety na lodičce směrem do vnitrozemí, je tam nějaká starobylá pirátská pevnost, prostě moc hezké městečko, i když ubytování je lepší v nějaké blízké vesničce, kde je větší klid na pláži (Duce, Nemira...) :-)

žádná fotka

Vodice Úsměv

žádná fotka

Krásné je to na Hvar - Stari Grad a letos jedeme do Primoštenu tak uvidíme:-))))
Jinak mě se líbí PAG- NOVALJA

žádná fotka

IGRANE ! rozhodně Úsměv tam je to nádherný

žádná fotka

Ahoj, jsme dvě 20 leté holky a v termínu 8.7.-18.7.2012 jedeme vlastním autem do Chorvatska. Jede se do města Kaštel - kousek od Splitu. S kamarádkou už máme zařízené bydlení atd., takže hledáme někoho spíše jen na cestu, abychom se podělili o náklady Úsměv Spěchá to, takže pište Úsměv)

žádná fotka

Já byla už 2x na ostrově Krk v Omišalji...není to uplně na jihu, ale i tak krásná oblast a krásné moře.

žádná fotka

Za mě Makarska - Baška Voda Mrknání

žádná fotka

My byli v Brele, ale jezdili jsme do Krvavice, tam byla písečná i oblázková pláž (už je to pár let, nevím jak to tam vypadá), dál byl pěkný Lošinj a naposledy jsme byli v Bilo, barák přímo u moře, krásný... Akorát žádný pláže a taky nějaký obchod bys tam hledala docela dlouho (a daleko). Jen nechápu jak se mi mohlo líbit v Chorvatsku po tom co jsem byla v Itálii (konkrétně Neapole - tam teda nic moc, ostrov Capri - krása a Cavallino (poblíž Benátek) - nádhera Srdce Srdce )

žádná fotka

mě jde hlavně o to,aby to nebylo rušné turistické centrum, chci někam pryč od turistů a večerních diskoték ... chci si užívat přírody a ne slyšet lidský řev

díky moc za návrhy Úsměv

žádná fotka

Já jedu za 14 dní na poloostrov Pelješac- Orebič Úsměv) těším se tam jinak ráda jezdím na Ostrov Rab nebo VRsar Úsměv)

žádná fotka

ahoj my jedeme s přítelem na ostrov Cres do cempu je to tam supr,žádný přeplněný pláže ale klídek a relax:-)a i cenově vyjde dovolená levně:-)

žádná fotka

Tak my byli v Bašce Vodě a tam to večer teda docela žilo. Takovou klidnou dovolenou jsme měli na Pelješacu, Murteru a Gradac byl takový klidnější. A moc se mi líbila KorčulaÚsměv

Celkem: 31 , Předmětů na stránce: 20 50 100