Celkem: 42 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

Nebo mohu jet na občanku?

žádná fotka

Chorvatsko není sice v EU, ale mělo by to jít jen na občanku Úsměv http://www.chorvatsko.cz/obec/pas.html

žádná fotka

nepotřebuješ)Úsměv
pas se neřídí tím jestli je země v EU nebo ne ale tím jestli je schengenským prostoruÚsměv)

žádná fotka

Předpokládala jsem, že ani v tom Chorvatsko není, nebo ano? Úsměv Nevím. Každopádně pas třeba není, takže tím lépe Úsměv

žádná fotka

Chorvatsko není ani v Unii ani v Schengenu...

žádná fotka

Nepotřebuješ.Úsměv Jezdím už pár let na občanku.
Jinak je to napsané na webovkách ministrstva zahraničí, Chorvatsko má vyjímku.Úsměv

žádná fotka

Všude po Evropě můžeš jen na občanku myslím Úsměv

žádná fotka

No sice by MĚLA stačit občanka, ale nikdy nevíš, pas po Tobě mohou chtít vždy! Aby pak nebyl problém ... Jistota je jistota Mrknání

žádná fotka

Staci obciansky preukaz Úsměv Za 14 dni odchadzam tiez do Chorvatska Úsměv

žádná fotka

Radši si vem pas, pro jistotu. Jede se přes Slovinsko a tam když Slovinský klucí maj špatnej den, tak ty pasy kontrolujou! Před dvouma rokama se mi to stalo. Jistota je jistotaÚsměv

žádná fotka

Chorvatsko se stane členem EU 1. července 2013

žádná fotka

Pokud nepojedeš přes Bosnu tak stačí OP

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 13.06.2012 08:08, (náhled)

Ale do schengenského prostoru se dostane, až v roce 2016.....

žádná fotka

tohle jsem řešila také,můžeš jet na občanku ,ale doporučuje se je výhradně na pas...nechala jsem si ho udělat i z toho důvodu ,že v roce 2013 bude vyřízení pasu stát až 2000 kč..

žádná fotka

Chorvati dělají problémy, pokud ho máš, tak si ho vem. Po nás ho chtěli a ještě nás šacovali ve 2 ráno :-/

žádná fotka

Mamka den před odjezdem zjistila, že má propadnutý pas, takže jsme volali až na ministerstvo zahraničních věcí Široký úsměv a řekli nám, že nemusíme Úsměv Ale můžete na těch hranicích být nějaký debil..

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 13.06.2012 09:05, (náhled)

Ty bláho, volat na ministerstvo, jste borci Široký úsměv Ale máš pravdu, může tam být někdo, kdo vás bez pasu nepustí. Jistota je jistota Sluníčko

žádná fotka

Právě nám se stalo že ho taky má jeden z party propadly.... A jedem už teď v pátek

žádná fotka

Stačí občanka od roku 2004 pro český turisty :-)

Celkem: 42 , Předmětů na stránce: 20 50 100