zkušenost s www.booking.com

Ahojte
,
chci se vás zeptat, zda máte zkušenost s touto stránkou http://www.booking.com , tedy s rezervací hotelů na této stránce...
Na léto právě hledám ubytování v Saint Etienne a na této stránce je docela výběr
. Problém je v tom, že ubytování se dá rezervovat pouze KREDITNÍ kartou a já mám ale debetní (myslím,že jako většina lidí).
Máte nějakou radu, případně jiné portály s možností bezplatné rezervace ubytování ve Francii?
Děkuju
![]()

ahoj, mám s nima jen ty nejlepší zkušenosti! a myslím, že většina má kartu právě kreditní. a nejde to zaplatit jinak? třeba přes pay pal nebo jinak?
jinak doporučuj síť hotelů formule1

Zrovna před chvílí jsem si platila pár dní v hostelu přes https://www.hostely.com/, ale nejsem si jistá, zda tam jsou také hotely. Každopádně platí se přes ně jen 10% záloha, zbytek na místě.

A co tohle? http://www.hotelscombined.com/City/Saint_Etienne.htm Trochu jste mě překvapily, už jsem platila svou debetní kartou ubytko po internetu x-krát a ještě nebyl problém. Pokud se tedy nepletu a fakt mám debetní kartu ![]()

Díky za ty hostely, to kouknu
. No právě lidi říkají kartě kreditka, ale mají většinou kartu debetní (Debetní karty jsou u nás běžnější. Jsou spojeny s vaším běžným účtem. Při platbách nebo výběrech z bankomatů realizovaných pomocí nich čerpáte vlastní peníze.) x kreditní (Na rozdíl od debetních karet při platbách kreditní kartou nepoužíváte svoje peníze, ale půjčujete si peníze banky, která vám kreditní kartu vydala)
A ona ta karta je potřeba pro rezervaci toho ubytování ne pro platbu, to se platí až na místě
.

No tak to mám fakt debetku (díky za info)
Na ty hostely.com jsem se ještě dívala, ale to město jsem tam nenašla, tak asi spíš ten druhý odkaz. Snad se zadaří! ![]()

Já rezervovala na jednu noc camp Říma a vše budu platit až na místě
Ale zatím super komunikace, takže věřím, že nebude problém.. ![]()

Všude se uvádí "KREDITNÍ KARTA" ale je to jedno jakou máš, název debetní je jen pro banku, ale obchodníci píšou všude ve světe kredit card , hlavně že máš na kartě peníze a pak záleží zda akceptujou tvoji kartu VISA nebo MASTER na tom můžeš ztroskotat, hlavně v cizině chtějí všude VISU, ale po Evropě stačí i MASTER

Rezervovala jsem si ubytování už několikrát v různých zemích a vždy naprosto bez problémů. A taky mám "debetní" a není to problém - pro ně je to to samé ![]()

Já jsem také rezervovala buďto tady nebo na hostelworld.com, nebo hostels.com. Nikdy jsem neměla nejmenší problém, a objednávala jsem tam už asi 10 x.
Štastnou cestu ![]()

s booking.com mám super zkušenosti :-) už jsme si přes to několikrát platili a vybírali dovolenou, a navíc, když chytneš zrovna akci, tak můžeš mít i dost velké slevy. Už jsme si takhle vybrali super hotel v Paříži-hned u Moulin Rouge, v Itálii, hned u vlakovýho nádraží... :-) prostě paráda. Je super, že tam jsou hodnocení, a pokavaď si pročteš i ty komentáře ostatních, myslím, že Tě prakticky nemůže nic překvapit

S booking mám len dobré skúsenosti ale môžeš tiež skúsiť venere.com. To používam častejšie a zvyčajne sa platí až na mieste, konfirmácia sms, rýchlosť ![]()

Já mám debetní kartu a normálně jsem ji použila pro rezervaci na booking.com, takže se toho neboj :-) a jinak s těmito stránkami mám jen ty nejlepší zkušenosti!

Přidávám se k těm pozitivním zkušenostem! - nemáme rádi cestovky a když nám někdo řídí život, takže jinak už bych ani nebookovala
Platili jsme až na místě - a vše v pořádku i bez debetní karty, a pod..

s Booking.com mám taky dobré zkušenosti. Podle komentářů si vždycky udělám obrázek co můžu čekat
A na rezervaci jsem taky použila normální debetní kartu ![]()