Browse

Objevuj

Nakupuj úžasné módní kousky ze skříní našich uživatelů!

Zapoj se

Chat

Prodávej a vyměňuj

Prodávej nebo vyměňuj oblečení, které už neunosíš a udělej si místo na nové!

Začni hned!

Get

Bav se s kamarády

Zapoj se do diskuze a probírej žhavá témata ve fóru.

Připoj se!

Celkem: 31 , Předmětů na stránce: 20 50 100
žádná fotka

AhojteAhoj ,
chci se vás zeptat, zda máte zkušenost s touto stránkou http://www.booking.com , tedy s rezervací hotelů na této stránce...
Na léto právě hledám ubytování v Saint Etienne a na této stránce je docela výběrAno . Problém je v tom, že ubytování se dá rezervovat pouze KREDITNÍ kartou a já mám ale debetní (myslím,že jako většina lidí).
Máte nějakou radu, případně jiné portály s možností bezplatné rezervace ubytování ve Francii?
DěkujuKytka Úsměv

žádná fotka

ahoj, mám s nima jen ty nejlepší zkušenosti! a myslím, že většina má kartu právě kreditní. a nejde to zaplatit jinak? třeba přes pay pal nebo jinak?

jinak doporučuj síť hotelů formule1

žádná fotka

Zrovna před chvílí jsem si platila pár dní v hostelu přes https://www.hostely.com/, ale nejsem si jistá, zda tam jsou také hotely. Každopádně platí se přes ně jen 10% záloha, zbytek na místě.

žádná fotka

Já mám teda taky kartu kreditní. A booking.com můžu jen doporučit... už jsem takhle jela do spousty Evropských měst Úsměv. Určitě spolehlivé stránky. Jen nevím, co s tou platbou no :-X

žádná fotka

A co tohle? http://www.hotelscombined.com/City/Saint_Etienne.htm Trochu jste mě překvapily, už jsem platila svou debetní kartou ubytko po internetu x-krát a ještě nebyl problém. Pokud se tedy nepletu a fakt mám debetní kartu Široký úsměv

žádná fotka

Díky za ty hostely, to kouknu Mrknání Úsměv. No právě lidi říkají kartě kreditka, ale mají většinou kartu debetní (Debetní karty jsou u nás běžnější. Jsou spojeny s vaším běžným účtem. Při platbách nebo výběrech z bankomatů realizovaných pomocí nich čerpáte vlastní peníze.) x kreditní (Na rozdíl od debetních karet při platbách kreditní kartou nepoužíváte svoje peníze, ale půjčujete si peníze banky, která vám kreditní kartu vydala)
A ona ta karta je potřeba pro rezervaci toho ubytování ne pro platbu, to se platí až na místě Úsměv.

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 05.06.2012 00:12, (náhled)

Děkuji, kouknu Úsměv. No právě mi to přišlo divné, že chtějí kreditku...a to chtějí jen na rezervaci. Jinak já taky svou debetní využívám úplně normálně při platbách přes net.. Úsměv

žádná fotka

No tak to mám fakt debetku (díky za info) Úsměv Na ty hostely.com jsem se ještě dívala, ale to město jsem tam nenašla, tak asi spíš ten druhý odkaz. Snad se zadaří! Úsměv

žádná fotka

booking.com jedině pozitivní zkušenosti. pokud nic nenajdu, tak v renomované firmě objednávám přes booking.com i inženýrum ubytko na služebky. císlo kreditky je tam pro garanci (vždy si pozorně přeečti podmínky):-)))

žádná fotka

Já rezervovala na jednu noc camp Říma a vše budu platit až na místě Úsměv Ale zatím super komunikace, takže věřím, že nebude problém.. Mrknání

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 04.06.2012 23:01, (náhled)

Všude se uvádí "KREDITNÍ KARTA" ale je to jedno jakou máš, název debetní je jen pro banku, ale obchodníci píšou všude ve světe kredit card , hlavně že máš na kartě peníze a pak záleží zda akceptujou tvoji kartu VISA nebo MASTER na tom můžeš ztroskotat, hlavně v cizině chtějí všude VISU, ale po Evropě stačí i MASTER

žádná fotka
Odpověď na zprávu , 05.06.2012 10:25, (náhled)

Tak jako můžu to zkusit... ale já se řídila podle toho, co na stránkách píšou.. třeba tady FAQ: http://zkracovatko.cz/eZP12R viz kreditní karty.

žádná fotka

Rezervovala jsem si ubytování už několikrát v různých zemích a vždy naprosto bez problémů. A taky mám "debetní" a není to problém - pro ně je to to samé Úsměv

žádná fotka

Já jsem také rezervovala buďto tady nebo na hostelworld.com, nebo hostels.com. Nikdy jsem neměla nejmenší problém, a objednávala jsem tam už asi 10 x.

Štastnou cestu Mrknání

žádná fotka

Ahoj, napadlo mě, proč třeba nezkusíš mrknou na couchsurfing.com? ubytko u člověka, kterej v tom městě třeba bydlí .)) většinou zadarmiko, provede tě, zlepšíš angličtinu .)) Jen mě to tak napadlo, pokud hledáš ubytování a ne přímo hotel Úsměv

žádná fotka

s booking.com mám super zkušenosti :-) už jsme si přes to několikrát platili a vybírali dovolenou, a navíc, když chytneš zrovna akci, tak můžeš mít i dost velké slevy. Už jsme si takhle vybrali super hotel v Paříži-hned u Moulin Rouge, v Itálii, hned u vlakovýho nádraží... :-) prostě paráda. Je super, že tam jsou hodnocení, a pokavaď si pročteš i ty komentáře ostatních, myslím, že Tě prakticky nemůže nic překvapit

žádná fotka

S booking mám len dobré skúsenosti ale môžeš tiež skúsiť venere.com. To používam častejšie a zvyčajne sa platí až na mieste, konfirmácia sms, rýchlosť Úsměv

Já mám debetní kartu a normálně jsem ji použila pro rezervaci na booking.com, takže se toho neboj :-) a jinak s těmito stránkami mám jen ty nejlepší zkušenosti!

žádná fotka

Přidávám se k těm pozitivním zkušenostem! - nemáme rádi cestovky a když nám někdo řídí život, takže jinak už bych ani nebookovala Úsměv
Platili jsme až na místě - a vše v pořádku i bez debetní karty, a pod..

žádná fotka

s Booking.com mám taky dobré zkušenosti. Podle komentářů si vždycky udělám obrázek co můžu čekat Úsměv A na rezervaci jsem taky použila normální debetní kartu Úsměv

Celkem: 31 , Předmětů na stránce: 20 50 100