Levná dovolená?

Ahoj, o prázdninách bych chtěla jet s partou kamarádů na dovolenou do Chorvatska, ale ať hledáme sebevíc, vždycky najdeme dovolenou v cenové relaci 10 000,- a víc za osobu, a to je pro nás, jako studenty opravdu hodně
Nevíte o nějaké stránce nebo cestovní agentuře, která nabízí dovolenou aspoň trošku levně?
Mimochodem, pokud třeba víte i o nějaké levnější dovolené jinde než v Chorvatsku, určitě mi můžete dát taky tip ![]()

Tak to hledáš opravdu na špatných portálech
. Chcete jet POUZE do Chorvatska?
Tak to znám ckvalaska.cz, dále bych doporučila jokratour.cz, tam je vše možné
. A dále kmtravel.cz zejména Řecko busem super ceny!! a nebo bontonck.cz a nebo zkusilas hledat přes invia.cz ? tam ti najde všechny možné zájezdy po zadání požadavků
Takže já osobně preferuju Řecko-autobusem, 9 nocí, bez jídla(v Řecku je levno
) a cena kolem 4000(jela jsem za 6500 i za 3000!)Kč
Tak hodně štěstí!![]()

Prostě si kupte dovču třeba dva dny nebo i den před odletem (last minute) a budete mít klidně Řecko nebo jakékoliv ostrovy do osmi tisíc.. kolikrát vidím, že den před odletem mají poslední dvě, tři letenky např. do toho chorvatska za šest a půl tisíce, polopenze i super hotel ![]()

a nebo jedte na blint, takhle jsme jezdily s rodinou, ubytování seženete rychle a levně, domorodci stojí na silnicích a nabízejí své apartmány, chce to mít jen držku a smlouvat, někdy se dá smlouvat i o cenách, vím z vlastní zkušenosti ![]()

Anebo se na to vykašlete, půjčte si prostě na týden nějaké jeté auto a jeďte někam k moři na vlastní pěst pod stany
![]()

Přes cestovky je to zbytečně drahé. Dřív jsme s nimi sice jezdili, ale pak jsme i my poznali, že je lepší jezdit bez nich.
Na netu jsme si našli kontakty přímo na majitele a domlouváme se přímo s nimi, čímž je ubytování mnohem levnější ![]()
zkus se mrknout sem http://www.chorvatsko-apartmany.cz ![]()

Určitě ne přes cestovku. Minulý rok jsem byli bez jídla jen ubytování na 14 dní za 2400 na osobu. A jezdí tam autobusy až do té části. Byli jsme v Lokva Rogoznica. Je tam strašně krásné moře.
Tady je odkaz na apartmán kde jsme byli. http://www.apartmani-blazevic.com/ S majitelem a majitelkou se dá domluvit a jsou strašně milý.)) Ale byli jsme autem, je to do města 5-10 km,ale jezdí autobusy.))

www.sleviste.cz :-D tam hledám dovču já a narážím na nabídky pro více lidí s cestou, polopenzí a ubytováním do 5000, ale já hledám bohužel pro dva a to už zase vychází víc :-/

http://www.euvikendy.cz/chorvatsko-dovolena/
Byla jsem už s nimi 2x na poznávačce a ceny mají bezkonkurenční. Mají ale i pobytové zájezdy a ty na týden začínají už na 3500,- na osobu.
![]()
(i s dopravou)

ck dezka mívá slušné last minuty i pro víc lidí a nejen do chorvatska
akorát je třeba hlídat si to.

Letos se chystáme nejspíše autem do Itálie. Ubytování bych si chtěla najít předem (v Chorvatsku ho hledáme na místě, ale v Itálii s tím zkušnosti nemám).
Cestou bych se chtěla zastavit v Římě a poté směřovat někam k pobřeží. Uvítala bych nějaké typy na pěkná letoviska
A dále bych se chtěla zeptat, jestli je v Itálii draho (např. když půjdeme na večeři či si koupíme něco v obchodě)
Děkuji za info ![]()

Jedte autem .. v Chorvatsku jste za chvili, vyjde vas doprava i ubytovani na tyden tak na 4000,- ... 10 000,- je strasne moc, to stoji skoro letecky nekam do Recka!
Ale je fakt, ze kdyz jsem byla asi v prvaku, jeli jsme v sesti do Recka .. tenkrat nikdo z nas nemel ridicak ani penize na to, nekam letet .. Ta doba v autobuse byla sice nekonecna, ale dovolena na 9 dni, s polopenzi a v hotelu s bazenem nas vysla na 6500,- .. bohuzel uz si nevzpomenu na cestovku, ale vim, ze se to dalo prezit a bylo to fajn, hlavne za ty prachy !!!

Loni jsme byly na Rhodosu týden all in v úžasném hotelu přes www.nacesty.cz Odlety jsou z Německa. Když umíš německy nebo anglicky tak v pohode. Dají se tam sehnat i odjezdy na poslední chvíli, například loni Mallorca za 3500,- se vším odjezd třeba za 2 dny.